-
عضو انجمن
درخواست پنل پیامک امکان ارسال به بلک لیست
عرض سلام و احترام.
نیاز به یک سامانه پیامکی داشتم که ارسال پیامک، به بلک لیست رو انجام بده.
فقط توجه داشته باشید که راهکار ارسال به بلک لیست نمیخوام از طریق اعتبارسنجی و ساخت الگو باشه. چون حقیقتا برای تبلیغ میخواستم.
-
-
May 13th, 2023 08:18
# ADS
-
May 20th, 2023, 12:12
عضو انجمن
پاسخ : درخواست پنل پیامک امکان ارسال به بلک لیست
نوشته اصلی توسط
saeedj
بلکلیست گوگل؟!! متوجه سوال شما نشدم. لطفا سوالتون رو بیشتر توضیح بدین
عرض کردم که، سامانه MaxSMS برای ارسال تبلیغاتی بلکلیست راهکار داره. در ارتباط باشید.
شما کارتون همینه چطور متوجه نشدید
تقریبا 60 درصد گوشی ها داخل ایران اندرویده، و گوگل سرشماره های که اسپم باشه رو بلاک میکنه و میندازه تو پوشه اسپم !
چطور گوگل اینکارو میکنه تشخیص هوش مصنویی چرا که کل داده ها از طرف گوگل برسی میشه و گزارش تعداد زیاد کاربر و قرار دادن سر شماره از طرف تعداد زیادی کاربر در بلک لیست
-
تعداد تشکر ها ازSamaN DL به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2023, 12:50
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
شما کارتون همینه چطور متوجه نشدید
تقریبا 60 درصد گوشی ها داخل ایران اندرویده، و گوگل سرشماره های که اسپم باشه رو بلاک میکنه و میندازه تو پوشه اسپم !
چطور گوگل اینکارو میکنه تشخیص هوش مصنویی چرا که کل داده ها از طرف گوگل برسی میشه و گزارش تعداد زیاد کاربر و قرار دادن سر شماره از طرف تعداد زیادی کاربر در بلک لیست
سلام
این مورد به هیچ وجه صحت ندارد. لاقل در مورد پیامک و سرشماره های پیامکی صحت ندارد.
بحث بلکلیست در حوزه پیامک، مربوط به بلکلیست بودن شماره موبایل +98 در اپراتور همراه اول و یا ایرانسل مطرح است. و اصلاحا میگیم بلکلیست مخابرات و هیچ ربطی به گوگل و گوشی اندروید ندارد.
مورد مشابه بلکلیست در گوشی موبایل (اسپم باکس) مسیج ها است که اینم ربطی به بلکلیست مخابراتی ندارد.
مکث اس ام اس خط خدماتي عمومي
نمايندگي پنل اس ام اس با امکان ارسال بلکلیست
تلفن: 91300036-021
-
-
May 20th, 2023, 13:11
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
saeedj
سلام
این مورد به هیچ وجه صحت ندارد. لاقل در مورد پیامک و سرشماره های پیامکی صحت ندارد.
بحث بلکلیست در حوزه پیامک، مربوط به بلکلیست بودن شماره موبایل +98 در اپراتور همراه اول و یا ایرانسل مطرح است. و اصلاحا میگیم بلکلیست مخابرات و هیچ ربطی به گوگل و گوشی اندروید ندارد.
مورد مشابه بلکلیست در گوشی موبایل (اسپم باکس) مسیج ها است که اینم ربطی به بلکلیست مخابراتی ندارد.
عزیز جان چرا گردن نمیگیرید اسپم باکس سرشماره یه امر طبعییه و داره اتفاق می افته تبلیغ پیامکی 90 درصدش اگر به گوشی اندرویدی ارسال بشه مستقیم بعد ارسال میره تو اسپم تمام
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2023, 14:27
عضو انجمن
آره. من هم گوشیم اندرویده، و زمانی که پیامک میگیرم، این نشون میده که از بلک لیست مخابرات رد شده، اما همچنان تلفن من، اونرو داره اسپم میکنه و انگار هیچ پیامکی دریافت نکردم.
اما دقت داشته باشید که پیامک هایی که از طریق اعتبارسنجی ارسال میشه، فعلا سرشماره اش توسط گوگل، بلکلیست قرار نمیگیره و احتمالا این سرشماره های اعتبارسنجی شده مثل پیامک های بانک و کدهای یکبارمصرف، ورودبهسایت هامون، تابحال توسط گوگل، بلکلیست نشدن.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
May 20th, 2023, 14:37
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
demonvictor
آره. من هم گوشیم اندرویده، و زمانی که پیامک میگیرم، این نشون میده که از بلک لیست مخابرات رد شده، اما همچنان تلفن من، اونرو داره اسپم میکنه و انگار هیچ پیامکی دریافت نکردم.
اما دقت داشته باشید که پیامک هایی که از طریق اعتبارسنجی ارسال میشه، فعلا سرشماره اش توسط گوگل، بلکلیست قرار نمیگیره و احتمالا این سرشماره های اعتبارسنجی شده مثل پیامک های بانک و کدهای یکبارمصرف، ورودبهسایت هامون، تابحال توسط گوگل، بلکلیست نشدن.
عزیز راه بسیاره برای رسیدن به هدف
باید هزیینه کنید تا گوگل عزیز شماره رو تو اسپم نندازه همینطور که اپراتور ها دارن اینکار رو میکنن
-
-
May 26th, 2023, 05:37
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
saeedj
سلام
مهندس بایستی بگم این موضوع صحت داره و سر شماره که چه عرض کنم تمامی شماره هایی که اسپم باشن خودکار شناسایی میشن و به قسمت پیامک های بلاک شده میرن
-
-
October 2nd, 2024, 00:21
درود و وقت بخیر
عزیزان ما سیستمی راه اندازی کردیم که به هر شماره ای که به هر طریقی (مخابرات ، گوگل یا نرم افزار) بلک لیست فعال داره هم پیامک ارسال میکنه.
تضمین میکنیم که اینطور باشه . عزیزانی که علاقه مند هستن یک ایمیل به بنده بزنن تا تو لیست داشته باشمشون به محض تکمیل خرده کدنویسی باقی مونده و دریافت درگاه پرداخت معتبر بهشون اطلاع میدم. اگر خیلی عجله دارید میتونیم با کارت به کارت هم شروع کنیم.
asasi [AT] asasi [DOT] net
سپاس
-
-
October 8th, 2024, 19:10
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Asasi
درود و وقت بخیر
عزیزان ما سیستمی راه اندازی کردیم که به هر شماره ای که به هر طریقی (مخابرات ، گوگل یا نرم افزار) بلک لیست فعال داره هم پیامک ارسال میکنه.
تضمین میکنیم که اینطور باشه . عزیزانی که علاقه مند هستن یک ایمیل به بنده بزنن تا تو لیست داشته باشمشون به محض تکمیل خرده کدنویسی باقی مونده و دریافت درگاه پرداخت معتبر بهشون اطلاع میدم. اگر خیلی عجله دارید میتونیم با کارت به کارت هم شروع کنیم.
asasi [AT] asasi [DOT] net
سپاس
مهندس کد نویسی؟ سر شماره کد نویسی میخواد مگه؟
حالت خوبه ؟ تو چه سالی هستیم اخه ؟!
مستند بفرستید با ادله دلیل صحبت کنید لطفا
-