-
انجام نویسندگی انواع سایت های دانلودی (موزیک، فیلم و سریال، نرم افزار) و فروشگاهی
ضمن عرض سلام و وقت بخیر خدمت وب مستران عزیز؛
از حوالی سال 1390 در وبسایت های مختلف دانلودی با موضوعات دانلود موزیک و نرم افزار و فیلم و سریال نویسندگی کردم ولی بطور تخصصی زمینه فعالیتم سایت های دانلود فیلم و سریال بوده.
در برهه ای هم نویسنده وبسایت فروشگاهی بودم و کارم درج پست انواع محصولات نرم افزاری بود.
از عزیزانی که وبسایت فعال در حوزه های اعلامی دارن و نیاز به نویسنده ای دارن که فول تایم بتونه در خدمت سایت باشه، خوشحال میشم بتونم باهاشون همکاری داشته باشم.
اگر چنانچه نیاز به رزومه و سابقه کاری بود در Pv در خدمت عزیزان خواهم بود.
با تشکر ...
پ.ن: مشابه این تاپیک در انجمن دیگری توسط بنده ایجاد شده است.
-
-
May 13th, 2023 23:20
# ADS
-
پاسخ : انجام نویسندگی انواع سایت های دانلودی (موزیک، فیلم و سریال، نرم افزار) و فروشگاهی
سلام اگر ممکنه شماره تماس pv کنید
-
تعداد تشکر ها از aveni به دلیل پست مفید
-
پاسخ : انجام نویسندگی انواع سایت های دانلودی (موزیک، فیلم و سریال، نرم افزار) و فروشگاهی
نوشته اصلی توسط
aveni
سلام اگر ممکنه شماره تماس pv کنید
سلام
ممنون بابت ارسال پیام همکاری
پاسخ به صورت خصوصی خدمتتون ارسال شد.
-
-
منظورتون از نویسندگی تبلیغ نویسی هست؟
-
تعداد تشکر ها از connector به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
درود
بسیار عالی لطفا روزمه کاری بفرستید 4 ساعت در روز باهاتون کار داریم
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید
-
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
بسیار عالی لطفا روزمه کاری بفرستید 4 ساعت در روز باهاتون کار داریم
سلام
ممنون بابت ارسال پیام همکاری
پاسخ به صورت خصوصی خدمتتون ارسال شد.
-
-
نوشته اصلی توسط
connector
منظورتون از نویسندگی تبلیغ نویسی هست؟
سلام
خیر دوست عزیز
منظور از نویسندگی، تولید محتوا برای سایت به این صورت که محتوا از منابع معتبر دریافت و مطابق با فرمت سایت، درون سایت درج میشه اعم از موزیک، فیلم یا نرم افزار
-
-
December 26th, 2023, 01:51
نوشته اصلی توسط
Heeero
ضمن عرض سلام و وقت بخیر خدمت وب مستران عزیز؛
از حوالی سال 1390 در وبسایت های مختلف دانلودی با موضوعات دانلود موزیک و نرم افزار و فیلم و سریال نویسندگی کردم ولی بطور تخصصی زمینه فعالیتم سایت های دانلود فیلم و سریال بوده.
در برهه ای هم نویسنده وبسایت فروشگاهی بودم و کارم درج پست انواع محصولات نرم افزاری بود.
از عزیزانی که وبسایت فعال در حوزه های اعلامی دارن و نیاز به نویسنده ای دارن که فول تایم بتونه در خدمت سایت باشه، خوشحال میشم بتونم باهاشون همکاری داشته باشم.
اگر چنانچه نیاز به رزومه و سابقه کاری بود در Pv در خدمت عزیزان خواهم بود.
با تشکر ...
پ.ن: مشابه این تاپیک در انجمن دیگری توسط بنده ایجاد شده است.
درود
به آیدی تلگرام @aaa_reza پیام بدید
-