-
عضو انجمن
قیمت .ir در طلاهاست 33.000 هزارتومن(ارزانترین تعرفه)
عرض سلام و خسته نباشید.
بچه ها چرا وقتی دامنه یه قیمت مشخصی داره و همه هم از قیمتش باخبر هستن، علت این اختلاف قیمت ها چی هستش؟ قیمت تمام شده برای هر هاستینگ فرق میکنه یا اینکه تصمیم اون مجموعه برای حاشیه سود باعث اختلاف قیمت میشه؟
یعنی طلاهاست که قیمتش ۳۳ هزار تومن هست، تقریبا ارزانترین تعرفه ی ثبت رو داره.
- - - Updated - - -
فرضا ممکنه یه هاستینگ چون اعتبار داره، قیمت تمام شده ی دامنه براش کمتر باشه ولی یک هاستینگ به این شکل نباشه؟؟ یا اینکه طلاهاست حاشیه سود کمتری رو درنظر گرفته نسبت به بقیه؟
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید
-
May 9th, 2023 12:11
# ADS
-
پاسخ : قیمت .ir در طلاهاست 33.000 هزارتومن(ارزانترین تعرفه)
این به خاطر حجم شارژ پنل و سود کم طلا هاست هست در حال حاظر هر دامنه برای نماینده زیر مجموعه از 30 تا 32 هست و چون طلا هاست یکی از پرفروشترین سایت های دامنه ir هست براشون هم کمتر میشه هم سود خیلی پائینه میگیره الان شما نمایندگی رده دوم بگیری هر دامنه ir به این قیمت هست یک ساله 320,000 ريال | پنج ساله 960,000 ریال
-
-
عضو انجمن
-
-
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و خسته نباشید.
بچه ها چرا وقتی دامنه یه قیمت مشخصی داره و همه هم از قیمتش باخبر هستن، علت این اختلاف قیمت ها چی هستش؟ قیمت تمام شده برای هر هاستینگ فرق میکنه یا اینکه تصمیم اون مجموعه برای حاشیه سود باعث اختلاف قیمت میشه؟
یعنی طلاهاست که قیمتش ۳۳ هزار تومن هست، تقریبا ارزانترین تعرفه ی ثبت رو داره.
- - - Updated - - -
فرضا ممکنه یه هاستینگ چون اعتبار داره، قیمت تمام شده ی دامنه براش کمتر باشه ولی یک هاستینگ به این شکل نباشه؟؟ یا اینکه طلاهاست حاشیه سود کمتری رو درنظر گرفته نسبت به بقیه؟
سلام
اشتباه میکنید پایین ترین تعرفه مربوط به طلاهاست نیست خیلی از سایت های دیگه هم هستند که تعرفه حتی تعرفه مناسب تر از طلاهاست دارند .
برای مثال سایتی که خودم برای ثبت دامنه استفاده میکنم تعرفه 32400 هست و طلاهاست 33600 . سایت های دیگه هم هستن که من دیدم تعرفه پایین تر از 33600 طلاهاست دارن . در مورد قیمت تمام شده اطلاعی ندارم اما مطمئن هستم سایت های دیگری هم هستند که تعرفه پایین تر دارند
-
-
شرمنده یک سوال داشتم من یک دامنه دارم ۵ ساله تمدید شده حدودا ۲ سال دیگه داره میتونم مجدد الان ۵ ساله تمدید کنم؟ چون یادم نمیمونه که سروقت تمیدید کنم دامنه ۳ حرفی است میخواستم تا کران نشده تمدید کنم
-