سلام
نیازه به یک شخصی دارم که کانفیگ ibsng را به صورت حرفه ای و بدون مشکل و ارور انجام دهد.
با تشکر
سلام
نیازه به یک شخصی دارم که کانفیگ ibsng را به صورت حرفه ای و بدون مشکل و ارور انجام دهد.
با تشکر
میدونستید ibsng یه محصول بومی و تولید داخل هستش؟ چرا واقعا شما حاضر نیستید که از تیمی که این محصول رو ساخته، بهشون هزینه بپردازید و اجازه بدید که اونها این سرویس رو براتون راه اندازی کنن یا بهتون مشاوره بدن؟
فکر میکنید اگه هزینه ی کمتری بدید و کسی که صرفا بعنوان یوزر این سیستم بوده، بیاد و براتون کانفیگ کنه، شما سود عاقلانه ای انجام دادید؟
بنظر من یه تماس با شرکت پارس پویش بگیرید، و ازشون بخوایید که به شما کمک کنن تا از محصولشون که همین bsng هستش، استفاده کنید. منظور من همه ی عزیزانی هست که از این محصول استفاده میکنن. لطفا سعی کنید از تیمی که یه محصولی به این خوبی خلق کرده، حمایت کنید و هزینه ای رو به اونها بپردازید.
برای کسب درآمد باید حرفه ای رفتار کرد.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
خیلی از این شرکت ها به افراد حقیقی سرویس نمیدن یا قیمت های خیلی بالایی میگیرن.
قطعا بهترین راهی که موجوده همین پیشنهاد شماست منتها نه تو کشور ِ ما :-d که پوند شده 68 تومن و دلار 57 ت
- - - Updated - - -
با من در تلگرام در ارتباط باشید
اگر هم از خودم سرویس بگیرید قطعا رایگان و سریع انجام خواهد شد
↵ پـــــــــــــــارس آپــتــایــم ارائه دهنده خدمات وب هاستینگ، سرور مجازی از سال 2010
↵ ارتباط با من در تلگرام
↵ شماره تماس: 00447498558035
عادت ما مردم ایرانه هم تو هر چیزی دخالت کنیم هم سخنان فلسفی بگیم. هیچ وقت این ملت نفهمیدم.
اینکه شما اخلاق حرفه ای نمیدونید چیه مشکلی نیست. اینکه تاپیک میزنید در یک موضوع، و بعد فرق بین فلسفه و یه کار حرفه ای رو نمیدونید چی هست هم مشکلی نیست.
اما شما میتونید خودتون، مشکل ایجاد کنید. میدونید چرا؟؟ چونکه دو دسته انسان وجود دارن. یه عده انسان هایی هستن که در طول عمرشون جاهل به علم و آگاهی هستند و همیشه درجستجوی علم و دانش و آگاهی هستیم. حتی دانشمندان و متخصصین بزرگ جهان هم در این دسته از جاهلان قرار دارن. دسته دوم هم انسان هایی هستن که جاهل به عقل هستن که تاپیک میزننو و الآن شاهدش هستیم.
اول سعی کنید از دسته ی دوم، خارج بشید و وارد دسته ی اول بشید و بعد اونجا باهم صحبت میکنیم.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
اصلا نمیخوام وارد بحث شم. چون شمایی که مدعی اخلاق سرتونو میندازی میای توی تاپیک من که درخواست کانفیگ سرور دارم این حرفارو میزنی. پس شما هم حرف خودتون نقض می کنید هم میای تو تاپیک دیگه راجب موضوعی که اصلا نه ربطی به شما داره و نه موضوع تاپیک بحث می کنید. این که عادت کردید سرتون تو هر چیزی بکنید و راجب هر چیزی نظر بدید بحثش جداست.
اول سعی کنید از دسته ی دوم، خارج بشید و وارد دسته ی اول بشید و بعد اونجا باهم صحبت میکنیم.
راجب این هم دوست عزیز من اصلا تمایلی به صحبت با شما ندارم که بخوام از دسته ای خارج شم تا با شما صحبت کنم. شما اصرار به صحبت دارید.
خوبه انجمن داره بر میگرده به حالت قبل خودش =p~
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)