-
March 30th, 2023, 15:51
پاسخ : ایجاد درگاه بین المللی برای سایت
نوشته اصلی توسط
delta
برو سایت وبمانی ثبت نام کن حسابتو بساز.روسی هست و با ایران هم مشکلی نداره فارسی هم داره.از هر کارت و حساب ارزی هم میشه واریز کرد مثل پی پال ویزا و....یه درگاه وبمانی هم برای سایتت بزار تمام..
فقط توجه کن اگر حساب معمولی بسازی تا روزی فقط 100 دلار میتونی برداشت کنی مبالغ بالاتر رو باید وریفی کنی حسابت رو.پاسپورت و.. میخواد که میتونی از سایتهای واسط که کارشون اینه استفاده کنی.
وب مانی درسته ولی درگاه به راحتی نمیده و کلی داستان داره . برای ارز دیجیتال چی پیشنهاد میدهید
-
-
March 30th, 2023 15:51
# ADS
-
March 30th, 2023, 15:56
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
mibfa
وب مانی درسته ولی درگاه به راحتی نمیده و کلی داستان داره . برای ارز دیجیتال چی پیشنهاد میدهید
کد PHP:
https://nowpayments.io/
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2023, 20:49
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
mibfa
مگه وبمانی باید درگاه بده؟ نمونه پلاگین ووکامرس درگاه وبمانی
https://ham3da.ir/webmoney-woocommerce-payment-gateway/
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2023, 20:59
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
delta
ایشون راست میگن. مگه باید وب مانی درگاه بده؟؟؟؟ افزونه ی درگاه وبمانی رو استفاده کنید.
ضمنا، مگه باید بانک ملت درگاه بده؟؟؟؟؟؟ افزونه ی درگاه بانک ملت رو استفاده کنید.
ضمنا، مگه پیپال باید درگاه بده؟؟؟؟ افزونه ی درگاه پیپال رو استفاده کنید.
دوستان ریووک نمیشه کرد پاسخ هارو. چاره ای نیست.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
March 30th, 2023, 22:55
نوشته اصلی توسط
delta
خوب باید این سرویس را در وب مانی فعال کرد تا امکان دسترسی برای حساب ما ایجاد بشه . تا جایی که اطلاع دارم باید لول 3 وب مانی را پاس کنیم تا درگاه بده و این قسمت هم توسط نمایندگی های وب مانی باید صورت بگیرد و اگر اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید
از استارتر پوزش میخواهم شاید این روش برای ایشان هم کاربردی شود
-