-
January 14th, 2023, 00:59
عضو انجمن
ریدایرکت سایت
سلام وقت بخیر
من یه سایت وردپرسی دارم با دامین x . قبلا یه دامین اد کرده بودم به نام y توی سی پنل همین سایتم ولی استفاده نمیکردم
الان میخواستم روی همین هاست x و توی یکی از پوشه های یکسری فایل هارو نمایش بدم با دامین y
اما متوجه شدم کلا y ریدایرکت میشه به x
توی تنظیمات سایت وردپرس و phpmyadmin بررسی کردم سایت به نام x هست و هیچجا اسمی از y نیست
پشتیبان سایت هم گفتن جایی اسمی از y نیست به جز داخل اد دامین سی پنل
فایل htaccess رو که تغییر نام میدم و وردپرس غیر فعال میشه سایت y به خوبی نمایش داده میشه ولی همین که وردپرس فعال میشه، y ریدایرکت میشه به x
ضمنا تمامی افزونه هارو هم غیر فعال کردم فقط تفاوتی که کرد این بود که دامین y ریدایرکت شد به این y.x.com
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
-
-
January 14th, 2023 00:59
# ADS
-
January 15th, 2023, 00:20
عضو انجمن
پاسخ : ریدایرکت سایت
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام وقت بخیر
من یه سایت وردپرسی دارم با دامین x . قبلا یه دامین اد کرده بودم به نام y توی سی پنل همین سایتم ولی استفاده نمیکردم
الان میخواستم روی همین هاست x و توی یکی از پوشه های یکسری فایل هارو نمایش بدم با دامین y
توی تنظیمات سایت وردپرس و phpmyadmin بررسی کردم سایت به نام x هست و هیچجا اسمی از y نیست
فایل htaccess رو که تغییر نام میدم و وردپرس غیر فعال میشه سایت y به خوبی نمایش داده میشه ولی همین که وردپرس فعال میشه، y ریدایرکت میشه به x
ضمنا تمامی افزونه هارو هم غیر فعال کردم فقط تفاوتی که کرد این بود که دامین y ریدایرکت شد به این y.x.com
یه شماره تماس بفرست فردا انی دسک بزنیم درستش کنیم.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
January 20th, 2023, 21:13
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام وقت بخیر
از طریق خصوصی در ارتباط باشید
-
-
January 21st, 2023, 01:04
عضو جدید
اگر از add on domain استفاده کردی که دیگه کاری به دامین x نداره ، توی همون پوشه y هم htaccess را چک کن و هم فایل هایی که توی ایندکس لود میشن ( نمیدونم توی پوشه ی y هم از وردپرس استفاده کردید یا چیزه دیگه )
-
-
January 28th, 2023, 22:25
پیام خصوصی بدید تا از طریق any desk کمکتون کنم
-