-
January 13th, 2022, 16:36
جریان پیامک مالیاتی به دارندگان درگاه چیست ؟
سلام این پیامک از سمت اداره مالیات اومده برام
من تو سایت اداره مالیات عضو هستم ولی چیزی ندیدم از لیست درگاه ها
متن پیام
مودی گرامی
دارنده دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی، از شما دعوت می گردد حداکثر تا پایان دی ماه جهت ایجاد تناظر بین پذیرنده های بانکی و پرونده مالیاتی به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به آدرس my.tax.gov.ir مراجعه نمایید. در صورت عدم تناظر پذیرنده بانکی با پرونده مالیاتی بعد از مهلت فوق، مراتب برای غیرفعال سازی به بانک مرکزی اعلام خواهد شد.
سازمان امور مالیاتی کشور
-
-
January 13th, 2022 16:36
# ADS
-
January 14th, 2022, 18:59
عضو انجمن
پاسخ : جریان پیامک مالیاتی به دارندگان درگاه چیست ؟
نوشته اصلی توسط
refigh
سلام این پیامک از سمت اداره مالیات اومده برام
من تو سایت اداره مالیات عضو هستم ولی چیزی ندیدم از لیست درگاه ها
متن پیام
مودی گرامی
دارنده دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی، از شما دعوت می گردد حداکثر تا پایان دی ماه جهت ایجاد تناظر بین پذیرنده های بانکی و پرونده مالیاتی به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به آدرس my.tax.gov.ir مراجعه نمایید. در صورت عدم تناظر پذیرنده بانکی با پرونده مالیاتی بعد از مهلت فوق، مراتب برای غیرفعال سازی به بانک مرکزی اعلام خواهد شد.
سازمان امور مالیاتی کشور
از طریق لینک https://my.tax.gov.ir وارد بشید لیست درگاه ها موجود نکته جالب اینه که برای ما 8 تا درگاه لیست شده که فقط 4 تاش برای بانک اقتصاد نوین که مربوط به ما اصلا نیست!
درآمد بالای 48 میلیون در سال مازاد مشمول مالیات بصورت پلکانی خواهد شد!
https://moshaveranco.com/%D9%85%D8%A...6%D8%AA%DB%8C/
ویرایش توسط sherman2000 : January 15th, 2022 در ساعت 01:44
-
-
January 18th, 2022, 15:10
اگه دنبالش نریم و عضو نشیم درگاه ها مسدود میشه ؟
-
-
January 19th, 2022, 19:47
دوست من سابقه داشتن پنل پیامکو درگیری با مالیات رو داشتیم ، ممکنه کل تراکنش رو به عنوان درآمد حساب کنن در همین حد برخیشون ناآگاه هستند و بهتره درآمدتون رو براشون تفهیم کنید یه سر بزنید فکر نکنم ضرری داشته باشه چراکه اونا کار خودشون می کنن اگر شما نرید
شروع فروش دامین irhost.ir + فروش دامین XTC dot ir (ایکس تکنولوژی) بعد از سال ها ، به ترتیب به قیمت 7 و 6 میلیون تومان
-
-
January 21st, 2022, 02:17
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
refigh
اگه دنبالش نریم و عضو نشیم درگاه ها مسدود میشه ؟
بله، درگاه میبندن، چندماه گذشته هم برخی درگاه ها اونایی که کدمالیاتی نداشتن پیش دستی کردن خود بانک ها بستن، ما یکبار نماد اعتماد دیر تمدید کردیم فورا درگاه بستن! پس شوخی ندارن و قانون تصویب کردن که از همه مالیات بگیرن!
فعلا همه چیز مبهم و گفتن همه فعالان اقتصادی از زمان فعالیت باید اظهارنامه ارسال کنن، یعنی مشخص نیست فروشگاهی که ده سال پیش درگاه گرفته و فعالیت اقتصادی رو شروع کرده مطابق قانون زمان فعالیتش از چه زمان حساب میشه! ولی تا زمانی که مسدود نکردن از لینک کردن درگاه به پرونده به نظرم بهتر خودداری کنید تا جزئیات بیشتری مشخص بشه، همیارپرداخت ها هم ترمینال مجزا برای هر کاربر تعریف کردن و تو سامانه مالیات هر فرد لیست شدن و هیچ راه فراری وجود نداره! سازمان مالیات به تراکنش های بالای ۵ میلیارد فقط دسترسی داره، بعید بدونم با مقدار تراکنش درگاه یا کارتخوان مالیات بزنن ولی مطابق قانون همه باید اظهارنامه رو ثبت کنن حتی شرکت های دانش بنیان که ۲۰ سال معافیت دارن! یکی از شرکت های مشاور مالیات دیدم سال ۱۴۰۰ برای شروع فعالیت درگاه ها اعلام کرده در نتیجه از زمانی که درگاه قطع کردن احتمالا بهمن ماه باید برای ارسال اظهارنامه آخر سال مورد سوم مالیاتی در سال ۱۴۰۰ اقدام کرد و اگر نفرستید شامل جریمه و عدم بخشودگی میشید.
-
-
January 23rd, 2022, 21:21
عضو انجمن
-