-
August 6th, 2021, 15:03
بهترین دیتاسنتر برای راه اندازی Game Server (Gta V FiveM)
سلام دوستان
من میخوام یک سرور FiveM GTA V راه اندازی کنم ، و میدونم چه مشخصاتی بگیرم ، فقط نمی دونم از کدوم دیتاسنتر داخلی بگیرم که پینگ میانگین player ها کمترین میزان خودش باشه و با مشکلی مواجه نشم که بخوام برم دنبال یه دیتاسنتر دیگه ، چون تو این زمان ممکنه player از دست بدم چون اونا لگ دارن و اینجور چیزا
حالا از اونایی که سابقه کار این چنینی حدودا دارن ، میپرسم ، شما چه دیتاسنتری رو پیشنهاد میدید که من ازش سرور اختصاصی بگیرم ؟ آسیاتک ؟ تیبیان ؟ پار آنلاین یا ... ؟
-
August 6th, 2021 15:03
# ADS
-
August 7th, 2021, 00:19
عضو دائم
پاسخ : بهترین دیتاسنتر برای راه اندازی Game Server (Gta V FiveM)
سلام
تو بخش اموزشی هستید نمیشه معرفی یا افر داد
از نظر من بهترین در حال حاضر دیتاسنتر اسیاتک هست
اگر افر سرور اختصاصی یا مجازی میخواهد در بخش درخواست سرویس درخواست بدهید تا مشخصات و قیمت برای شما ارسال بشود
با تشکر
-
-
August 7th, 2021, 01:55
-
-
August 7th, 2021, 19:12
نوشته اصلی توسط
amiramdi
سلام دوستان
من میخوام یک سرور FiveM GTA V راه اندازی کنم ، و میدونم چه مشخصاتی بگیرم ، فقط نمی دونم از کدوم دیتاسنتر داخلی بگیرم که پینگ میانگین player ها کمترین میزان خودش باشه و با مشکلی مواجه نشم که بخوام برم دنبال یه دیتاسنتر دیگه ، چون تو این زمان ممکنه player از دست بدم چون اونا لگ دارن و اینجور چیزا
حالا از اونایی که سابقه کار این چنینی حدودا دارن ، میپرسم ، شما چه دیتاسنتری رو پیشنهاد میدید که من ازش سرور اختصاصی بگیرم ؟ آسیاتک ؟ تیبیان ؟ پار آنلاین یا ... ؟
پینگ بیشتر دیتاسنتر های داخلی یکسان هستش و آنچنان تفاوت محسوسی با هم ندارند.
بنابر تجربه شخصی، شاتل 1 میلی ثانیه در تهران پینگ پایین تری داره که اصلا قابل تشخیص نیست.
موفق و پیروز باشید.
-