-
December 25th, 2020, 02:42
درخواست راهکار مناسب برای افزایش سرعت آپلود
سلام دوستان
من مدتی است که از مخابراط سرعت 16 مگ گرفتم ولی به دلیل عدم کشش خط سرعت را بردن به 8 مگ ، در حالی که سرعت آپلود روی 512k گذاشته شده یک بار هم درخواست که رو 1024k گذاشتن ، با این تفاصیل سرعت آپلود چیزی بین 30 تا 70 است ، حال اگر بخواهم فیلم 500 مگ آپلود کنم ساعت ها زمان می برد ،
1) این سایت های فیلم چگونه در عرض کمتر از 2 ساعت انواع کیفیت را آپلود می کنند؟ ( می دونم که سرور مجازی دارند)
2) آیا راهی نیست که بدون نیاز به آپلود فایلم به سرور مجازی انتقال بدهم و خود سرور با سرعت بالا آن را دانلود کنه؟
-
-
December 25th, 2020 02:42
# ADS
-
December 25th, 2020, 11:32
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهکار مناسب برای افزایش سرعت آپلود
1 - خودتون جوابتون دادید
2 - لینک دانلود به نسخه ویندوز سرور مجازی انتقال میدید و اونجا با سرعت بالا دانلود میکنید
-
تعداد تشکر ها از mehrania به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2020, 15:07
نوشته اصلی توسط
mehrania
1 - خودتون جوابتون دادید
2 - لینک دانلود به نسخه ویندوز سرور مجازی انتقال میدید و اونجا با سرعت بالا دانلود میکنید
برای مورد دوم بهترین برنامه ای که بشود باهاش لینک دانلود بدون آپلود همانند تورنت ساخت چه برنامه ای است؟
-
-
December 26th, 2020, 14:33
درود بر شما .ابتدا باید یک vps تهیه کنید و از داخل سرور مجازی خود لینک دانلود فایل خود را وارد کرده و دانلود کنید و با سرورمجازی فایلی کی میخواید رو آپلود کنید. بهتر از سروری استفاده کنید که میزان ترافیک نامحدودی دارد.
-
-
March 26th, 2021, 19:00
نوشته اصلی توسط
mehrania
1 - خودتون جوابتون دادید
سلام ، سرور تهیه کردم و برنامه qBittorrent فایل تورنت ساختم در سرور قرار دادم ، ولی متأسفانه یک بایت هم دانلود نمی کند.
اگر براتون مقدور است نحوه صحیح انتقال را بفرمایید.
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
amir10103
درود بر شما .ابتدا باید یک vps تهیه کنید و از داخل سرور مجازی خود لینک دانلود فایل خود را وارد کرده و دانلود کنید و با سرورمجازی فایلی کی میخواید رو آپلود کنید. بهتر از سروری استفاده کنید که میزان ترافیک نامحدودی دارد.
الان دقیقاً مشکل با بخش دوم است ، که فابل تورنت ساخته شده توسط خودم که در سرور قرار میدم دانلود نمی شود.
-
-
April 12th, 2021, 00:03
عضو جدید
بهترین راه بالانسینگ پهنای باند با میکروتیک هست
-