-
March 24th, 2020, 19:02
طراح سیستم پرداخت یار
سلام دوستان
شرکت یا طراحی سراغ ندارید که بتونه سیستم پرداخت یاری مورد تایید شاپرک طراحی کنه؟ شرکت باشه بهتره
-
-
March 24th, 2020 19:02
# ADS
-
March 26th, 2020, 10:50
عضو جدید
پاسخ : طراح سیستم پرداخت یار
نوشته اصلی توسط
mirmohsen
سلام دوستان
شرکت یا طراحی سراغ ندارید که بتونه سیستم پرداخت یاری مورد تایید شاپرک طراحی کنه؟ شرکت باشه بهتره
اگر به شاپرک و شرکت مورد تایید شاپرک مراجعه کردید و قرارداد پرداخت یاری اخذ نمودید یه داکیومنت در اختیارتون میزارن ، به من بدید براتون برنامه نویسیش انجام میشه
قبل از اخذ قرارداد رسمی و قانونی و افتتاح حساب پرداخت یاری در یکی از شعب بانکهای پیشنهادی متاسفانه خیر از من کمکی برنمیاد
برنامه نویسی سفارشی
فروش هاست دایرکت ادمین با کمترین قیمت و اپتایم 99.99% و سرور از 170 کشور بهمراه پنل و پشتیبانی 24 ساعته
www.ahuraplus.com
-
-
March 26th, 2020, 11:42
نوشته اصلی توسط
ahuraplus
اگر به شاپرک و شرکت مورد تایید شاپرک مراجعه کردید و قرارداد پرداخت یاری اخذ نمودید یه داکیومنت در اختیارتون میزارن ، به من بدید براتون برنامه نویسیش انجام میشه
قبل از اخذ قرارداد رسمی و قانونی و افتتاح حساب پرداخت یاری در یکی از شعب بانکهای پیشنهادی متاسفانه خیر از من کمکی برنمیاد
براورد تق یبی از هزینه کار چقدر هست
-
-
March 26th, 2020, 11:49
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
mirmohsen
براورد تق یبی از هزینه کار چقدر هست
اگر میخواید کارتون رو ببرم زیر مجموعه ی شرکتمون تصمیم مابه تفاوتش با من نیست با مدیر عامل شرکته اما اگر تمایل دارید حقیقی برنامه نویسی و پشتیبانی صورت بگیره با تیم اهوراپلاس :
+طراحی اختصاصی
+Backend coding
+ارائه اپدیت تا یکسال
پروژه مشابه رو من 12 انجام دادم این حداقل قیمت ممکنه که در داخلش پلاگین های متداول هم پیش بینی شده + در نهایت اپشن های اضافه ای که میخواید لحاظ میشه
ولی کسی قیمت اینجوری نمیده اگر تمایل داشتید هماهنگ کنیم جلسه ی راه دور داشته باشیم یا نزدیک ، من تهران هستم
شماره واتزاپ ما 0018567200008
تلگرام @ahuraplus
برنامه نویسی سفارشی
فروش هاست دایرکت ادمین با کمترین قیمت و اپتایم 99.99% و سرور از 170 کشور بهمراه پنل و پشتیبانی 24 ساعته
www.ahuraplus.com
-
-
March 26th, 2020, 12:29
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
mirmohsen
سلام دوستان
میلاد ورک شاپ سیستم رو نوشته مورد تائید شاپرک هم هست باهاش در ارتباط باش
miladworkshop.ir
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
-
-
March 26th, 2020, 13:40
نوشته اصلی توسط
OmizbanCo
میلاد ورک شاپ سیستم رو نوشته مورد تائید شاپرک هم هست باهاش در ارتباط باش
miladworkshop.ir
از سیستم های قبلیش و پشتیبانیش رضایت ندارم و نمیخام گرفتار بشم.باید یک شرکت معتبر باشه و پایبند به قرارداد
-
-
March 28th, 2020, 14:02
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
mirmohsen
سلام دوستان
سلام از طریق راه های پشتیبانی در ارتباط باشید
اسکریپت فروش اکانت دیجیتالی IBSmng. اپل آیدی ٫ لایسنس ٫ آنتی ویروس و اکانت مبتنی بر IBSng . کاملا فارسی + پنل کاربری +تمدید آنلاین
وب سایت رسمی :
ibsmng.ir - تلگرام :
@taher6775 - تماس : 09111276775
-
-
March 31st, 2020, 05:39
نوشته اصلی توسط
ahuraplus
اگر میخواید کارتون رو ببرم زیر مجموعه ی شرکتمون تصمیم مابه تفاوتش با من نیست با مدیر عامل شرکته اما اگر تمایل دارید حقیقی برنامه نویسی و پشتیبانی صورت بگیره با تیم اهوراپلاس :
+طراحی اختصاصی
+Backend coding
+ارائه اپدیت تا یکسال
پروژه مشابه رو من 12 انجام دادم این حداقل قیمت ممکنه که در داخلش پلاگین های متداول هم پیش بینی شده + در نهایت اپشن های اضافه ای که میخواید لحاظ میشه
ولی کسی قیمت اینجوری نمیده اگر تمایل داشتید هماهنگ کنیم جلسه ی راه دور داشته باشیم یا نزدیک ، من تهران هستم
شماره واتزاپ ما 0018567200008
تلگرام @ahuraplus
سلام شما شرکتی هستین؟
-
تعداد تشکر ها از codestan به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2020, 23:45
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
codestan
سلام شما شرکتی هستین؟
تیم مستقل برنامه نویسی هستیم ، ولی اکثریت کارهای برنامه نویسی داخل کشور رو از شرکت میگیریم یه درصدی شرکت برمیداره اما تضمین های شرکتی پابرجاس!
تمایل داشتین برای پروژه برنامه نویسی شما قرارداد شرکتی اخذ میشه به احتساب مالیات ارزش افزوده
برنامه نویسی سفارشی
www.ahuraplus.com
-
-
April 1st, 2020, 00:47
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
mirmohsen
سلام دوستان
با احترام با بنده در ارتباط باشید چند نفر از دوستام هستن . میتونم کمک کنم.
@mizban24
-