-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازpayamkutah به دلیل پست مفید
-
July 9th, 2019 19:08
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : ✅ دانلود افـزونه وریفـای شمـاره موبایل whmcs نسخه جدید 3.1 ✅ با امکان ارسال سریع ✅ خط خدماتی
ماژول خوبیه به درد بخوره.
نسخه قبلی که از سایت حدود دوماه پیش دانلود کردیم باید مجدد دانلود و جایگزینی کنیم یا نیاز نیست؟
- - - Updated - - -
من اپدیت کردم سرعت ارسال 10 برابر نسخه قبلی شده
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : ✅ دانلود افـزونه وریفـای شمـاره موبایل whmcs نسخه جدید 3.1 ✅ با امکان ارسال سریع ✅ خط خدماتی
نوشته اصلی توسط
m2n
ماژول خوبیه به درد بخوره.
نسخه قبلی که از سایت حدود دوماه پیش دانلود کردیم باید مجدد دانلود و جایگزینی کنیم یا نیاز نیست؟
- - - Updated - - -
من اپدیت کردم سرعت ارسال 10 برابر نسخه قبلی شده
سلام
همشهری عزیز از انتخاب شما سپاسگزاریم
بله تمامی کاربرانی که از نسخه های قبلی استفاده میکنند ، حتما از افزونه نسخه اخر استفاده کنند .
برای این منظور کافی هست ، افزونه را در هاست خود اپلود کرده و از حالت فشرده خارج نمایند ، افزونه جدید جایگزین نسخه قبلی خواهد شد . در نهایت با استفاده از فایل راهنما نیز تنظیم کرده و از افزونه جدید لذت ببرید .
در صورتی که مشکل یا پیشنهادی نیز داشتید از طریق تیکت و یا در همین تاپیک ارسال نمائید تا در نسخه های بعدی اعمال گردد.
با احترام
-
تعداد تشکر ها ازpayamkutah به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
سلام ممنون بابت اشتراک گذاری
باید پنل sms خریداری کنیم ؟ یا رایگان هست؟
ویرایش توسط MehdiSele : July 9th, 2019 در ساعت 23:31
-
تعداد تشکر ها از MehdiSele به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
MehdiSele
سلام ممنون بابت اشتراک گذاری
باید پنل sms خریداری کنیم ؟ یا رایگان هست؟
سلام
الزاما نیاز به خریداری پنل ندارید ، میتونید از پنل های رایگان استفاده کنید .
جسارتا با توجه به اینکه نباید پست تبلیغاتی درج بشه ، لطفا از طریق راههای ارتباطی و یا پیام خصوصی در این مورد سوالاتتون رو مطرح بفرمائید ، در خدمتتون خواهیم بود.
با احترام
ویرایش توسط payamkutah : July 10th, 2019 در ساعت 00:02
-
تعداد تشکر ها از payamkutah به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
payamkutah
سلام
همشهری عزیز از انتخاب شما سپاسگزاریم
بله تمامی کاربرانی که از نسخه های قبلی استفاده میکنند ، حتما از افزونه نسخه اخر استفاده کنند .
برای این منظور کافی هست ، افزونه را در هاست خود اپلود کرده و از حالت فشرده خارج نمایند ، افزونه جدید جایگزین نسخه قبلی خواهد شد . در نهایت با استفاده از فایل راهنما نیز تنظیم کرده و از افزونه جدید لذت ببرید .
در صورتی که مشکل یا پیشنهادی نیز داشتید از طریق تیکت و یا در همین تاپیک ارسال نمائید تا در نسخه های بعدی اعمال گردد.
با احترام
عزیز دلید همشهری گرامی
خیلی عالی شده هم از لحاظ برنامه نویسی و هم از لحاظ سرعت ارسال و دریافت کد، تست به شماره همراه اول و ایرانسل زدم سرعت عااالی بود.
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید