-
November 24th, 2018, 16:29
بهترین شرکت های خدمات دهنده هاستینگ و میزبانی وب
با عرض سلام خدمت دوستان و وب مستران گرامی. از اونجا که انتخاب یک هاست مناسب و ارزان قیمت و همچنین با کیفیت واقعا کار سختیه. من با توجه به تجربه چند ساله خودم با شرکت ها و از طرفی همکاری با این شرکت ها توی وبلاگ شخصیم یک لیست 10 تایی از بهترین این شرکت ها که توی ایران فعالییت میکنند رو براوت با توضیحات اماده کردم.
لیست شرکت های هاستینگ ایرانی
-
تعداد تشکر ها از mehdiguitarist به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2018 16:29
# ADS
-
November 24th, 2018, 18:20
عضو دائم
پاسخ : بهترین شرکت های خدمات دهنده هاستینگ و میزبانی وب
نوشته اصلی توسط
mehdiguitarist
با عرض سلام خدمت دوستان و وب مستران گرامی. از اونجا که انتخاب یک هاست مناسب و ارزان قیمت و همچنین با کیفیت واقعا کار سختیه. من با توجه به تجربه چند ساله خودم با شرکت ها و از طرفی همکاری با این شرکت ها توی وبلاگ شخصیم یک لیست 10 تایی از بهترین این شرکت ها که توی ایران فعالییت میکنند رو براوت با توضیحات اماده کردم.
لیست شرکت های هاستینگ ایرانی
سلام
اساس انتخاب شما چه بوده؟
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2018, 19:15
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سلام
اساس انتخاب شما چه بوده؟
من حدود 3 ساله که تو حوزه طراحی سایت فعالیت میکنم. این لیست رو واقعا بر اساس تجربه شخصی خودم اماده کردم.
-
-
November 24th, 2018, 19:57
بنده هم در همین مورد دارم اطلاعاتی حمع میکنم تا به صوذت کامل هر هاستینگ رو بررسی کنم خوش حال میشم در این راه کمک کنید
-
-
December 20th, 2018, 14:33
خواهش میکنم. انجام وظیفست. من چون حوزه تخصصی خودم و شرکتم طراحی وب سایت با پلتفرم asp هست. میتونم بهتونا این تضمین رو بدم که اون 5 تای لیست که وب هاستینگ های ویندوزی رو خدمتتتون معرفی کردم. جز بهترین های ایران هستند
-
-
December 20th, 2018, 14:39
عضو انجمن
در این لیست بهترینها رو ندیدم من !
parspack.com
server.ir
hostdl.com
Web designer and programmer
Php , Html , Css , JavaScript , MVC , node.js , vuejs , React JS , NoSQL Couch & Mongo
Telegram: @coderwb
-