-
May 19th, 2018, 00:15
پاسخ : دیتاسنتر برج میلاد
سلام
من یک بار از این دیتاسنتر سرور اختصاصی گرفتم برای دانلود استفاده داشتیم ولی متاسفانه پورت اینترنت بسیار ضعیفی داشت به صورتی که 10 کاربر همزمان از خارج از کشور دانلود داشته باشه پورت اینترنت سرور دیگه نمی کشه ماه بعد دیگه تمدید نکردم و از OVH سرور اختصاصی گرفتم که بسیار راضی هستم
-
-
May 19th, 2018 00:15
# ADS
-
May 19th, 2018, 00:16
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
hostwindows
سلام
من یک بار از این دیتاسنتر سرور اختصاصی گرفتم برای دانلود استفاده داشتیم ولی متاسفانه پورت اینترنت بسیار ضعیفی داشت به صورتی که 10 کاربر همزمان از خارج از کشور دانلود داشته باشه پورت اینترنت سرور دیگه نمی کشه
ماه بعد دیگه تمدید نکردم و از ovh سرور اختصاصی گرفتم که بسیار راضی هستم
این ربطی به پورت سرور نداره
علت استفاده از هارد های sata معمولی با iops پایین هست
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2018, 04:21
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
hostwindows
سلام
من یک بار از این دیتاسنتر سرور اختصاصی گرفتم برای دانلود استفاده داشتیم ولی متاسفانه پورت اینترنت بسیار ضعیفی داشت به صورتی که 10 کاربر همزمان از خارج از کشور دانلود داشته باشه پورت اینترنت سرور دیگه نمی کشه
ماه بعد دیگه تمدید نکردم و از OVH سرور اختصاصی گرفتم که بسیار راضی هستم
در برخی دیتاسنتر های ایرانی پورت به بیرون برای خارج کاملا محدود است و اصلا برای کاربران خارجی اصلا دیتاسنتر های ایرانی خوب نیستن
این شامل کلیه دیتاسنتر ها میشه ما در چند دیتاسنتر ایرانی هستیم همین داستان استو فقط پورت دانلود و اپلود اونم به داخل خود کشور خوبه ولی پورت به بیرون کشور خوب نیست و محدود است
ارائه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , گیم سرور , هاست دانلود, لینوکس , ویندوز از دیتاسنترهای #افرانت , #پارس آنلاین
www.IranicaServer.com
-
-
July 26th, 2018, 03:14
عضو جدید
سرور های برج میلاد برای اینترانت (اینترنت ملی) راه اندازی شدن و برای کولو باید با اسیاتک هماهنگی کنید
-
-
August 16th, 2018, 15:33
اطلاعات جالبی بود سپاس گذار
-
-
November 12th, 2018, 12:51
سلام من ی VPS از دیتا سنتر برج میلاد داشتم
از شرکت servervds.ir خریداری کرده بودم
الان بهم زنگ زدم که هارد ssd به مشکل خورده و دیگه همه اطلاعاتت پریده
من هیچ بک آپی هم ندارم.
برای کسی هم این اتفاق افتاده تا الان؟
کسی راهی بلده که چیکار باید بکنم؟
آیا قابل ریکاوری هستش این هارد؟
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
پشتیبانی دیتاسنتر و noc خوبی دارند
همه شون منو میشناسن :دی
شماره تماسی چیزی ازشون دارید که من بتونم مستقیم باهاشون صحبتی داشته باشم؟
-
-
May 2nd, 2020, 19:37
عضو جدید
سلام
از چند همکار به صورت غیر مستقیم جستجو کردم و درخواست سرویس نامحدود کردم
همه همکارا فرمودن برج میلاد اسیاتک دیگر ترافیک نامحدود نمی دهد و باید 1 به 10 رعایت کنید مصرف را
آیا همینجور است؟
-
-
May 2nd, 2020, 22:49
نوشته اصلی توسط
mahdi20
سلام
از چند همکار به صورت غیر مستقیم جستجو کردم و درخواست سرویس نامحدود کردم
همه همکارا فرمودن برج میلاد اسیاتک دیگر ترافیک نامحدود نمی دهد و باید 1 به 10 رعایت کنید مصرف را
آیا همینجور است؟
قسمت "دیگه" رو حذف کنید، چونکه هیچ وقت نامحدود ارائه نمیدادن، چه آسیاتک باشه چه ...
منظور از نامحدود، ترافیک ۱ به ۱۰ هست ولاغیر
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
May 3rd, 2020, 00:06
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
قسمت "دیگه" رو حذف کنید، چونکه هیچ وقت نامحدود ارائه نمیدادن، چه آسیاتک باشه چه ...
منظور از نامحدود، ترافیک ۱ به ۱۰ هست ولاغیر
سلام
تا ماه مهر سال 98 نامحدود بود و مشکلی نداشتند
از اون تاریخ شده 1-10 و باید رعایت بشه
-
-
May 3rd, 2020, 00:22
کلا دیتاسنتر های ایرانی میگن بابت هر یک گیگ دانلود باید 10 گیگ آپلود نامتقارن داشته باشین در غیر اینصورت بابت هر گیگابایت باید حدود 250 تومان پرداخت کنید
البته خب این مسخره ترین چیز ممکنه چون شما باید برای مثلا ضعیف ترین سرور ( تک یونیت ) ماهانه 600.000 تومان پرداخت کنید و حق استفاده از ترافیک رو هم نداشته باشین !
این کجاش اسمش دیتاسنتره ؟
هرکس که امکانش رو داره سرورش رو از خارج از کشور تهیه کنه (یعنی نیاز نیست حتما داخل باشه به دلایلی) و میاد ایران میگیره = 100% احمقی بیش نیست
بیای 20 میلیون حداقل هزینه کنی ماهانه هم حداقل 600 700 پول بدی که سروری که از هتزنر میتونی بگیری ماهی 600 ت با پورت یک واقعی و ترافیک نامحدود رو تهیه کنی ؟ بعد دو سالم سخت افزارت به درد خودت میخوره
اصولا دستور کار دیتاسنتر های داخلی فقط سرویس دهی انتخابی و دلخواه می باشد و اصولشون به هیچ عنوان سرویس دهی مطلوب نبوده و نخواهد بود
در مورد همین ابرآروان - کلاهبرداری ابرآروان » 20 میلیارد تومانی هم یک تاپیک زدم که اراجیفی نوشته بودند
-
تعداد تشکر ها از Sajad.Parsa به دلیل پست مفید