-
October 25th, 2018, 10:29
تنظیم کارت شبکه ی سرور طبق این سناریو
اطلاعات:
یه سرور ایسوز با 3 تا کارت شبکه دارم که کارت شبکه ی اول به صورت مستقیم و توسط کابل به روتر و اینترنت وصله و ویندوز سرور 2012 هم روی سرور نصبه.
سناریو:
میخوام کارت شبکه ی دوم سرور و 12 تا کامپیوتر رو وصل کنم به یه سوییچ 16 پورت تا از این طریق، کامپیوترها هم دسترسی به سرور داشته باشن و هم دسترسی به اینترنت. هر 12 تا کامپیوتر هم به صورت دستی ip میدم.
سوال:
باید روی ویندوز سرور چه تنظیماتی انجام بدم تا کارت شبکه ی دوم اتصال بین اینترنت و کامپیوترها رو برقرار کنه تا به این ترتیب هم کامپیوترها به اینترنت دسترسی داشته باشن و هم به سرور دسترسی داشته باشن.
ممنون.
-
-
October 25th, 2018 10:29
# ADS
-
October 25th, 2018, 11:11
پاسخ : تنظیم کارت شبکه ی سرور طبق این سناریو
نوشته اصلی توسط
server95
اطلاعات:
یه سرور ایسوز با 3 تا کارت شبکه دارم که کارت شبکه ی اول به صورت مستقیم و توسط کابل به روتر و اینترنت وصله و ویندوز سرور 2012 هم روی سرور نصبه.
سناریو:
میخوام کارت شبکه ی دوم سرور و 12 تا کامپیوتر رو وصل کنم به یه سوییچ 16 پورت تا از این طریق، کامپیوترها هم دسترسی به سرور داشته باشن و هم دسترسی به اینترنت. هر 12 تا کامپیوتر هم به صورت دستی ip میدم.
سوال:
باید روی ویندوز سرور چه تنظیماتی انجام بدم تا کارت شبکه ی دوم اتصال بین اینترنت و کامپیوترها رو برقرار کنه تا به این ترتیب هم کامپیوترها به اینترنت دسترسی داشته باشن و هم به سرور دسترسی داشته باشن.
ممنون.
یه os میکروتیک راه اندازی کنید بهتره تا اینکه ببرین روی ویندوز 2012
-
-
October 25th, 2018, 14:14
نوشته اصلی توسط
razavihost
یه os میکروتیک راه اندازی کنید بهتره تا اینکه ببرین روی ویندوز 2012
میکروتیک دارم منتها نمیخوام از میکروتیک استفاده کنم.
- - - Updated - - -
دوستان نظری ندارن؟
-
-
October 26th, 2018, 12:12
-
-
October 26th, 2018, 22:52
خیلی راخته برو روی کارت شبکه اول توی properties بعد تب sharing تیکو بزن و کارت شبکه دومو بده از همون رنجی که ماکروسافت بهت میده استفاده کن و بقیه کامپیوتر ها ای بده به
-