دوست های عزیز کسی آموزش منوهای پنل ادمین رو در نسخه بروز شده 6 داره ؟
دوست های عزیز کسی آموزش منوهای پنل ادمین رو در نسخه بروز شده 6 داره ؟
آپلودسنتر حرفه ایی گــــــذر آپلود
http://gozarupload.ir
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
اربران زمان ورود نام شهر خود ممکن هست اشتباهاتی داشته باشند مانند وارد کردن نام شهر با حروف فارسی و ... که زمان ثبت دامنه دچار مشکل خواهید شد
برای این موضوع من فایلی آماده کردم که با جایگزینی آن زمان ثبت نام نام شهر را با انتخواب کشور ایران از لیست آماده ای باید انتخاب کنند
فایل زیر را لطفا جایگزین در مسیر زیر کنید
/assets/js/StatesDropdown.js
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام چطوری میتونیم به وضعيت تيكت whmcs وضعیت جدیدی مثلا با عنوان "در انتظار پاسخ کاربر" ایجاد کنم؟
سلام
من تارزه وارد هستم و نیاز به لاینسس رایگان دارم
میتوند کمکم کنید؟
ممنون از همه گی شما
سلام خوبید در php my admin کدوم جدول مباشد رمز عبور ادمین اصلی سایت رو در whmcs تغییرش داد ممنون میشو م دوستان راهنمایی بکنید
رم عبور فراموش کردم .الانم فراموش کردم .
ممنون میشوم راهنمایی بکنید اگر تصویری باشه ممنون میشوم.
شب خوش
سلام
ما یک مشکل عمده در شرکت همواره داشتیم و آن ثبت نام کاربران با حروف فارسی بود. این مورد منجر به بروز مشکل در سیستم فروش شرکت میشد.
عمده مشکل ایجاد شده عدم امکان تحویل دامنه ها به کاربران بود.
در اوایل یک فیلد اجباری تعریف کردیم که کاربر را ملزم به تیک زدن آن میکرد و محتوای آن، این جمله بود که آیا فرم را به درستی پر کرده اید؟ اما کاربرانی بودند که این تیک را میزدند با اینکه فرم را با حروف فارسی پر کرده بودند.
اما راهکار مناسب تر این آموزش است.
فایل clientregister.tpl را باید باز کنید و در محتوای html هر فیلدی که مایل هستید محددیت بگذارید این کد را قرا ردهید
به طور مثال برای شهر و آدرس:کد PHP:
pattern="[a-zA-Z ]+" oninvalid="this.setCustomValidity('لطفا فرم را با حروف انگلیسی پر نمایید')" oninput="setCustomValidity('')" {if $loggedin} readonly="readonly"{/if} autofocus
کد PHP:
<div class="form-group"> <label for="address1" pattern="[a-zA-Z ]+" oninvalid="this.setCustomValidity('لطفا فرم را با حروف انگلیسی پر نمایید')" oninput="setCustomValidity('')" {if $loggedin} readonly="readonly"{/if} autofocus class="control-label">{$LANG.clientareaaddress1}</label> <input type="text" name="address1" id="address1" value="{$clientaddress1}" class="form-control" {if !in_array('address1', $optionalFields)}required{/if} /> </div>
<div class="form-group"> <label for="address2" pattern="[a-zA-Z ]+" oninvalid="this.setCustomValidity('لطفا فرم را با حروف انگلیسی پر نمایید')" oninput="setCustomValidity('')" {if $loggedin} readonly="readonly"{/if} autofocus class="control-label">{$LANG.clientareaaddress2}</label> <input type="text" name="address2" id="address2" value="{$clientaddress2}" class="form-control"/> </div>
<div class="form-group"> <label for="city" pattern="[a-zA-Z ]+" oninvalid="this.setCustomValidity('لطفا فرم را با حروف انگلیسی پر نمایید')" oninput="setCustomValidity('')" {if $loggedin} readonly="readonly"{/if} autofocus class="control-label">{$LANG.clientareacity}</label> <input type="text" name="city" id="city" value="{$clientcity}" class="form-control" {if !in_array('city', $optionalFields)}required{/if} /> </div>
ممکن هست وب سایت شما چند درگاه انلاین داشته باشد و مایل باشید بر روی درگاه خاصی مالیات اضافه نمایید یا هر میزان fee دلخواهی.
ماژول زیر مناسب شما است
https://marketplace.whmcs.com/produc...fees-for-whmcs
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)