-
March 2nd, 2018, 10:38
عضو دائم
اساتید کمک..بالا بردن سرعت شبکه؟
سلام خدمت دوستان..مشکلی برام پیش امده مطرح میکنم انشالا اساتید کمک کنند..
2 تا لپ تاپ دارم یکی ایسوز یکی hp ... وقتی هر دو رو شبکه رو شیر میکنم سرعت انتقال داده با ایسوز تا 50 مگابایت در ثانیه هم میرسه اما اچ پی بیشتر از 12 تا 14 مگابایت نمیره سرعتش! هر دو لپ تاپ جدید هستند اما نمیدونم دلیلش چیه.. میخوام اچ پی هم سرعت انتقالش بالا بره کسی میدونه راه حل چیه چیکار باید کنم؟
-
-
March 2nd, 2018 10:38
# ADS
-
March 3rd, 2018, 00:02
عضو دائم
پاسخ : اساتید کمک..بالا بردن سرعت شبکه؟
-
-
March 3rd, 2018, 02:19
smb ver change konid .
agar 2 hast down konid agar 1 upp konid .
encrypt ham off konid ( aes 128 bit ... ) .
search konid .
keyboard fing bebakhshid ...
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-
-
March 3rd, 2018, 09:31
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
delta
سلام خدمت دوستان..مشکلی برام پیش امده مطرح میکنم انشالا اساتید کمک کنند..
2 تا لپ تاپ دارم یکی ایسوز یکی hp ... وقتی هر دو رو شبکه رو شیر میکنم سرعت انتقال داده با ایسوز تا 50 مگابایت در ثانیه هم میرسه اما اچ پی بیشتر از 12 تا 14 مگابایت نمیره سرعتش! هر دو لپ تاپ جدید هستند اما نمیدونم دلیلش چیه.. میخوام اچ پی هم سرعت انتقالش بالا بره کسی میدونه راه حل چیه چیکار باید کنم؟
ممکن است یکی از لپ تاپ ها از کیفیت دیسک مطلوبی برخورد دار نباشد. می توانید این مورد را نیز دربررسی های خود لحاظ نمایید که آیا لپ تاپی که سرعت پایین دارد از کیفیت خوب دیسک برخوردار می باشد یا خیر
-
-
March 25th, 2018, 13:31
عضو دائم
اقا ما هنوز مشکلمون حل نشده...به نظرتون یه کارت شبکه usb بخرم مشکل سرعت تو لپ تاپ دوم حل میشه؟
-
-
March 27th, 2018, 08:28
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
delta
اقا ما هنوز مشکلمون حل نشده...به نظرتون یه کارت شبکه usb بخرم مشکل سرعت تو لپ تاپ دوم حل میشه؟
اگر مشکل از دیسک باشه با تهیه کارت شبکه، تاثیری روی رفع مشکل نخواهد داشت.
آیا مورد کیفیت دیسک های خود را که در پست قبلی خدمت شما اعلام کرده بودم را بررسی نمودین؟
-
-
March 31st, 2018, 13:52
عضو انجمن
اول سرعت هارد اچ پی رو چک کنید با نرم افزار های بنچمارک و غیره . همونطور که دوستمون فرمودند اگر مشکل از دیسک باشه با کارت شبکه جدید مشکلتون حل نمیشه .
-