سلام دوستان
کسی اسکریپت پیش بینی فوتبال داره
http://betplus.org/
شبیه سایت بالا باشه
سلام دوستان
کسی اسکریپت پیش بینی فوتبال داره
http://betplus.org/
شبیه سایت بالا باشه
آره دارم ولی مفت نیست. هر سال اجاره اسکریپت: 1 میلیون تومان. هر سال فضای میزبانی 1.3 میلیون تومان.
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
اسکریپت رو اجاره میدن؟
فضا موجود هستش
اجاره میدن بقیه یا نه رو نمیدونم. ولی چیزی که ما ساختیم به صورت اجاره ای هست اما چون در ایران خیلی راحت سورس بالا کشیده میشه به هیچ عنوان سورس در اختیار مشتری قرار داده نمیشه مگر اینکه هزینه اون رو پرداخت کنه. هاست هم فقط خودمون ارائه میدیم و دسترسی به هاست داده نمیشه.
سلام
تلگرام در ارتباط باشید
بصورت اپن سورس قابل تحویل هستش
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
همه جای دنیا اینجوری سرویس میدن البته به روش لایسنس (مجوز) ولی توی ایران کافیه سورس کد لو بره دیگه راحت طرف واسه خودش میفروشه یا ده تا سایت دیگه میزنه. بازار سایت این نیست چهارتا کد سر هم کنی به دیتابیس وصلش کنی بعد بگی هورا سایت ساختم. آره اینجور سایت ها ارزشی ندارن سورسش هم بکار کسی نمیاد. ولی سایتی مثل شرطبندی فوتبال شک نکن مشتری زیاد داره.
هر موقع فرهنگ ***ی نکردن و مفت خوری توی اینجور مسائل جا افتاد و قانونگذار سالم و جدی داشتیم ما هم سورس رو میدیم.
در ضمن به این روش اجاره میگن همون لایسنس یا مجوز استفاده آقای بت و گمبلینگ (شرط بندی و قمار)
- - - Updated - - -
در ضمن ادامه حرف من رو بخون شیرین عسل که نوشتم هزینه سورس در صورت تمایل جدا گرفته میشه...
ویرایش توسط MJmoonwalk : November 15th, 2017 در ساعت 00:03
4-8 تومن پول اسکریپته
ولی دو هفته ای پولش در میاد
سعی کنید آماده بخرید نه کسایی که در تاپیک پیشنهاد طراحی میدند با 200 هزار تومن
پسر خوب. اونی تو دیدی هرجا نصبش کردند مثل همین وردپرس و جوملا هست که شرکت ها و اشخاص پیش خود پندار برنامه نویس دارن میفروشن به عنوان سیستم اختصاصی سایت. بگرد دنبالش تو سایت های خارجی شاید مفتی پیدا کردی به هر حال مردم ایران عاشق نذری هستن دیگه.
اینی که من میگم میفروشم بر اساس الگوریتم های تحلیل شده بدست آمده از سیستم های شرطبندی طراحی و پیاده سازی کردیم. واسش زحمت کشیدیم نذری هم نمیدیمش. هر کی خواست پول میده استفاده میکنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)