-
June 24th, 2017, 21:53
عضو دائم
Nayana یک شرکت هاستینگ در کره جنوبی موافقت کرده است ۱ میلیون دلار باج به هکر ها جهت بازیابی اطلاعات خود بپردازد.
بهنظر میرسد یک رکورد در باجگیری اینترنتی ثبت شده باشد. مدیر اجرایی شرکت نایانا اعلام کرده است که هکرها از او درخواست ۴.۴ میلیون دلار باج در قالب بیتکوین کردهاند. باجافزار Erebus کامپیوترهایی با سیستمعامل ویندوز را هدف میگیرد اما نسخههای اصلاح شده آن میتوانند سیستمهای لینوکسی را نیز آلوده کنند. این باجافزار در حمله به این شرکت، اطلاعات ۱۵۳ سرور لینوکسی را رمزگذاری کرده است و ۳۴۰۰ سایت مشتری این شرکت را آلوده کرده است. مدیر Nayana به خاطر این اتفاق ضمن عذرخواهی؛ عملا خود را ورشکسته اعلام کرده است.
اکنون من ورشکسته هستم.حاصل ۲۰ سال زحمت کشیدن و کار کردن فردا ساعت ۱۲ نابود خواهد شد.
کارشناسان امنیتی هشدار دادهاند که شرکتها نباید وارد چنین مذاکراتی شوند، یا مبالغ باج را پرداخت کنند. آنجلا ساس مدیر موسسهی علمی امنیت سایبری از مقدار باج و عمومی شدن این موضوع اظهار شگفتی کرد.
تا آنجایی که من می دانم این یک رکورد است، گرچه برخی چنین باجهایی را پرداخت میکنند اما اعلام عمومی نمیکنند.
او در ادامه گفت علت این اعلان عمومی ممکن است به خاطر مقررات کره جنوبی باشد؛ یا شاید انجام وظیفه اجتماعی دلیل آن بوده است. هکرها شاید ترجیح میدادند این موضوع علنی نشود چرا که مقدار بالای این باجگیری، زنگ خطر را برای دیگر شرکتها به صدا در میآورد و آنها بیشتر به مسایل امنیتی خود توجه خواهند کرد. تا چند سال پیش باجافزارها افراد عادی یا کسب و کارهای کوچک را به دلیل رعایت نکردن مسایل امنیتی هدف میگرفتند، اما امروز آنهابه دنبال لقمههای بزرگتر هستند تا مبالغ بیشتری را بهدست آورند.
منبع : ایران ای تی ادمین
لینک مطلب
-
تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2017 21:53
# ADS