-
October 23rd, 2010, 17:10
چند سوال اساسی در مورد خرید هاست
دوستان چند سوال اساسی دارم
اول اینکه من یک هاست خارجی می خواهم که یکی از دوستانم با paybal می خواهد برای من خریداری کند.آیا مشکلی پیش نمی آید؟
دوم اینکه من یک سایت دانشجویی می خواهم بسازم با نهایت 150 عضو هاستم چه مشخصاتی داشته باشد
سوم که خیلی اساسس است من از دیتالایف و ویلبولتین نایل شده استفاده می کنم آیا سایتی هست زیاد روی این مسئله گیر نباشد چون قبلا سایت داشتم و گیری ندادند
به من MACHAHOST-IWEB-FATCOW-JUSTHOCT و lunarpages دوستان معرفی کردند
-
-
October 23rd, 2010 17:10
# ADS
-
October 23rd, 2010, 17:19
عضو انجمن
پاسخ : چند سوال اساسی در مورد خرید هاست
تا اونجایی که من در مورد نجوه پرداختش می دونم نه مشکلی پیش نمیاد ولی سعی کن از شرکت خارجی ای اجاره کنی که با ایران مشکل نداشته باشه وگرنه اونا فقط پولشون رو مش خوان از یه جای معتبر بگیرن و براشون فرقی نمی کنه.
فقط من این رو در رابطه با اجاره سرور گفتم، ولی پیشنهاد می کنم اگر می خواین هاست share بگیرین بهتره که از شرکتای خارجی نگیرین و از خود شرکت های ایرانی بگیرین. چون اونوقت با ساپوتش به مشکل برمی خورین. بنابراین اگر از شرکت خاصی بخواین بگیرین خودشون بهتون بهترین پیشنهاد رو میدن.
-
-
October 23rd, 2010, 17:24
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
hassan14
دوستان چند سوال اساسی دارم
اول اینکه من یک هاست خارجی می خواهم که یکی از دوستانم با paybal می خواهد برای من خریداری کند.آیا مشکلی پیش نمی آید؟
دوم اینکه من یک سایت دانشجویی می خواهم بسازم با نهایت 150 عضو هاستم چه مشخصاتی داشته باشد
سوم که خیلی اساسس است من از دیتالایف و ویلبولتین نایل شده استفاده می کنم آیا سایتی هست زیاد روی این مسئله گیر نباشد چون قبلا سایت داشتم و گیری ندادند
mochahost فکر کنم با ایران مشکل داشته باشه (اطمینان ندارم)
بله آی وب تو پرداخت خیلی حساس هست به پی پال دوستتون گیر میده یه یه هفته ای معطل میشید
با سومی تا حالا کار نکردم
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
October 23rd, 2010, 17:25
عضو دائم
دردسر خريد از سايت هاي خارجي همين هست ! بايد فردي رو پيدا كنيد كه مهارت كافي در پرداخت رو داشته باشه تا به علت اشتباهات پرداخت كننده پولتون بر باد نره ... مواردي مثل دقت كردن در آي پي و ...
پيشنهاد مي كنم از هاستينگ هاي داخلي خريد كنيد ، هم پشتيباني تلفني فارسي داريد و هم پرداخت مستقيم و بدون واسطه
بستگي داره اين 150 نفر چقدر در سايت آنلاين باشند و چقدر استفاده كنند
هاستينگ هاي خارجي تحت كشورهايي كه قانون كپي رايت در اونها رعايت ميشه مثل امريكا چنين اجازه اي رو بهتون نخواهند داد و در صورت مشاهده يا گذارش هاستتون رو ساسپند خواهند كرد.
در مورد هاست هاي خارجي هم معمولا قبل خريد مي گند با ايران مشكلي ندارند اما بعد از خريد دنبال بهانه هاي مختلفي هستند تا...بنابراين اگر سرويس هاي خارجي استفاده مي كنيد سعي كنيد ناشناس بمونيد
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2010, 17:33
آن دوستی که paybal پرداخت می کند تو همین کارهاست در ضمن بعد از تحویل پول پرداخت می کنم . دوستان حالا شما چه هاستی پیشنهاد می دهید؟
-
-
October 23rd, 2010, 17:50
عضو دائم
iweb خواستید میتونم بگیرم با پشتیبانی فارسی تحویل 24 ساعت اما اگه راهنمایی بیشتر میخواید به یاهو من پی ام بدید
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
October 23rd, 2010, 20:30
چرا حالا حتما می خواهید از خارج خرید کنید دوستان هاست های با کیفیت و خوبی دارند از لحاظ تحریم و .... هم خیالتون راحته
-
-
October 23rd, 2010, 23:03
عضو دائم
150 نفرآنلاین نیازی به سرور اختصاصی نداره یه سرویس دهنده ی خوب انتخاب کنید هاست اشتراکی بخرید
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از --- به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2010, 11:31
نوشته اصلی توسط
hassan14
دیتالایف نال شده !!!!!!! ( خوب دیتالایف که نسخه اصلیش داخل سایت پشتیبانی فارسی به آدرس : سایت رسمی پشتیبان فارسی دیتالایف انجین هست ! چرا نال شده ! احتمالا شما از 4shared.com دیتالایف رو دانلود کردید ! )
در رابطه با ویبولتین هم باید خدمتتون عرض کنم که کسی نیست بشینه سایت ها رو چک کنه ببینه واسه کی نال شده هست زود بره خبر بده ! اگر خودشون بفهمند ، با سرور اطلاع می دند و سرور سایت شما رو می بنده ، که احتمالش کمه !!! ( ولی چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ! )
خوب شما که داری هاست تهیه می کنید ، هاست WAREZ تهیه کنید .
هاست وارز ، هاستی است که به شما امکان می دهد که از اسکریپت های نال شده استفاده کنید
اگر خواستید من در خدمتتون هستم .
-
تعداد تشکر ها از alisc به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2010, 15:47
عضو انجمن
با سلام
دوست عزیز سعی کنید یک هاست لینوکس وارز بگیرید که هیچ وقت برای vb شما مشکلی پیش نیاد ولی در کل هاست وارز کیفیت نداره و زیاد دان خواهد داشت.
-
تعداد تشکر ها ازkingoftehran به دلیل پست مفید