-
September 1st, 2016, 17:39
2 تا سوال درمورد Resello
سلام خدمت دوستان من حدود 50 روز پیش اکانت ریسلو باز کردم و 25 دلار داخلش ریختم و فقط دامنه خودم روش هست.یعنی فقط واسه دامنه خودم حساب باز کردم
1- چکار کنم این پیغام نیاد و حسابم وریفای بشه؟اگه وریفای نشه ایراد داره؟Some actions are currently disabled because your account is in the process of being verified
2-با اینکه اطلاعاتمو مینویسم بازم این پیغام هست.چکار کنم؟اگه تا 10 سپتامبر این پیغام بمونه چی میشه؟Please set up your domain brand before September 10, 2016
ممنون
-
-
September 1st, 2016 17:39
# ADS
-
September 1st, 2016, 17:40
عضو دائم
پاسخ : 2 تا سوال درمورد Resello
نوشته اصلی توسط
alirad
سلام خدمت دوستان من حدود 50 روز پیش اکانت ریسلو باز کردم و 25 دلار داخلش ریختم و فقط دامنه خودم روش هست.یعنی فقط واسه دامنه خودم حساب باز کردم
1- چکار کنم این پیغام نیاد و حسابم وریفای بشه؟اگه وریفای نشه ایراد داره؟Some actions are currently disabled because your account is in the process of being verified
2-با اینکه اطلاعاتمو مینویسم بازم این پیغام هست.چکار کنم؟اگه تا 10 سپتامبر این پیغام بمونه چی میشه؟Please set up your domain brand before September 10, 2016
ممنون
سلام براي شماره بك تيكت بديد resello اوكي ميكنه
شماره دو هم براي همه اينجوري نگرانش نباشيد
-
تعداد تشکر ها از iwpanel به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2016, 18:50
یک سال گذشته باید 25دلار شارژ میکردید اما العان باید 50دلار حسابتون رو شارژ کنید
-
تعداد تشکر ها از vahid13713 به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2016, 19:43
نوشته اصلی توسط
vahid13713
یک سال گذشته باید 25دلار شارژ میکردید اما العان باید 50دلار حسابتون رو شارژ کنید
یعنی پیغام اولی واسه اینه که 50 دلار نریختم؟ اولش که ثبت نام کردم پیغام اومد 25 دلار بریز
-
-
September 1st, 2016, 21:58
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
alirad
یعنی پیغام اولی واسه اینه که 50 دلار نریختم؟ اولش که ثبت نام کردم پیغام اومد 25 دلار بریز
بهشون تیکت بده تایید کنند اکانت شاید با همون ۲۵ تا تایید بشه
-
تعداد تشکر ها از iwpanel به دلیل پست مفید