-
February 27th, 2016, 01:40
دلیل پیغامGooglebot can't access your site
با سلام به علت تغیر هاست و dnsهای جدید به سرور vcp (کانی وب ) در قسمت وبمستر گوگل با همچین پیغام خطایی روبرو شدم که در فایل پیوست مشاهده میکنید .علاوه بر این ایندکس مطالب هم با مشکل مواجه شده .ممنون میشم برای برطرف کردن این مشکل بهم کمک کنید چون واقعا برام حیاتیه. با تشکر و ایا با حذف یوزر از وبمستر گوگل و افزودن مجدد آن کمکی میکنه؟
Untitled.png
ویرایش توسط balochart : February 27th, 2016 در ساعت 01:42
-
-
February 27th, 2016 01:40
# ADS
-
February 28th, 2016, 10:45
عضو انجمن
پاسخ : دلیل پیغامGooglebot can't access your site
نوشته اصلی توسط
balochart
با سلام به علت تغیر هاست و dnsهای جدید به سرور vcp (کانی وب ) در قسمت وبمستر گوگل با همچین پیغام خطایی روبرو شدم که در فایل پیوست مشاهده میکنید .علاوه بر این ایندکس مطالب هم با مشکل مواجه شده .ممنون میشم برای برطرف کردن این مشکل بهم کمک کنید چون واقعا برام حیاتیه. با تشکر و ایا با حذف یوزر از وبمستر گوگل و افزودن مجدد آن کمکی میکنه؟
Untitled.png
سلام چه مدت از تغییر دی ان اس ها گذشته؟
اگر دی ان اس ها درست ست شده باشند باید فایل robot.txt را بررسی کنید
www.dnsinspect.com جهت بررسی دامنه استفاده کنید
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته
تلگرام :
@h_myahya تلفن تماس :
021.5568.68.61
,
سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
-
-
February 28th, 2016, 14:26
عضو انجمن
پاسخ : دلیل پیغامGooglebot can't access your site
نوشته اصلی توسط
balochart
Untitled.png
در برخی مواقع که سرور را به ایران انتقال بدهید این مشکل بوجود می آید و البته رفع خواهد شد
-