-
February 15th, 2016, 01:07
عضو انجمن
سرور اختصاصی و راهنمایی برای سایت فیلم
با سلام می خواستم سایت فیلم باز کنم برای شروع به چنتا سرور نیاز دارم و سرور محازی (ویندوز )و از کدوم کشور بگیرم و بخاطر دامنه که ***** این باید چیکار کنم کم شه و از چه سایتی با قیمت خوب بگیرم
و چگونه باید کار کنم دارندگان سایت فیلم بهم راهنمایی کنید
-
-
February 15th, 2016 01:07
# ADS
-
February 15th, 2016, 01:10
عضو دائم
پاسخ : سرور اختصاصی و راهنمایی برای سایت فیلم
سلام
برای شروع نیاز به هزینه نیست
1 وی دی اس با هارد 500 و یا 1000 گیگ بگیرید
دامنه کاری نمیتونید کنید مگر دورزدن *****ینگ که خطرناک هست ... دامنه ***** میشه یکی جدید بگیرید بهتر هست
نحوه کارکردن دیگه اموزشی نیست تجربگی هست ...
با تشکر
-
-
February 15th, 2016, 01:59
نوشته اصلی توسط
farshid17
با سلام می خواستم سایت فیلم باز کنم برای شروع به چنتا سرور نیاز دارم و سرور محازی (ویندوز )و از کدوم کشور بگیرم و بخاطر دامنه که ***** این باید چیکار کنم کم شه و از چه سایتی با قیمت خوب بگیرم
با تائید حرف دوستمان
اگر کارتان درست باشد و کمتر ***** میشید کلال برای شروع کار برای ماه اول با دامنه ملی 100 تومان کفایت میکنه و برای ماه های بعد 50.000 تومان کفایت میکنه هزینه تمدید سرور مجازی و به طبع با پیشرفت هزینه ها بیشتر و درامد هم خواهید داشت
-
-
February 15th, 2016, 05:32
نوشته اصلی توسط
farshid17
ایمیل یا ای دی تلگرام برای ارتباط قرار بدین تا به شما توضیح بدم و دچار سردرگمی نشین و بی خود هزینه سنگینی رو دستتون نزارن
-
-
February 15th, 2016, 10:39
عضو انجمن
farshid-karami@outlook.com
- - - Updated - - -
به نظر شما از کجا دامنه بگیرم که پام پایین بخره
-
-
February 15th, 2016, 10:45
عضو دائم
سلام
دامنه
domain.in ارزان هست
3 دلار
-
-
February 15th, 2016, 11:02
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز من برای سایت فیلم و سریالم یک سرور اختصاصی خریدم
حدود 400 گیگ هم فیلم و سریال آماده روش هست
چون هزینه سرور برای من زیاد هست میخوام بفروشم
ده روز از سرور گذشته و نصف قیمت میفروشم.
خاستین اطلاع بدین
این هم ای دی تلگرام من
mohammadrm2020
-
-
February 15th, 2016, 11:28
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
farshid17
سلام .
همانجور دوستان ذکر کردند .
-----
اول
شما یک هاست برای خود سایت نیاز دارید و قالب و کارهای اولیه سایت که ماهیانه از 10 ت تا 20 ت میتونید ردیف کنید قالب هم میتونید عمومی خریداری کنید که نهایتش بین 60 ت تا 100 است یا اختصاصی از 150 ت تا 250 ت - دامین هم میتونید رایگان بزنید - یا دامین های ارزان مثل in ir pro خریداری کنید که بین سالیانه 5000 ت 11000 ت تا 20000 ت است یا بهتر com بگیرید
دوم
شما نیاز به یک سرور مجازی کانفینگ ویندوزی در اول راه دارید برای اپلود و دانلود سریال یا فیلم های نیاز خود برای سایت - و تبدیل به هاست دانلود - در اول کار سرور هارد 500 گیگ یا 1 ترابایت 2 هسته سی پی یو و رم 4 گیگ یا رم پایینتر 3 کفایت میکند که قیمت هم بین متغییر به سرعت و قدرت سرور دارد ماهیانه بین 70 تا 100 ت است بستگی دارد
سوم
وقت و حوصله برای پر کردن سایت خود : که این هزینه ندارد - 3 ماه اول هیچ سودی ندارید و به بعدش بستگی به پشت کار شما دارد .
موفق باشید
ویرایش توسط pixell.ir : February 15th, 2016 در ساعت 11:31
- www.pixell.us -
هاست،دامین ارزان،انواع طراحی ها،نصب و راه اندازی انواع سایت
- Support : EHSANPIXELL -
-
-
February 15th, 2016, 19:45
عضو دائم
سلام، اگر برای دل خودتون سایت میزنید با ماهی 50 تومن سایت شما راه خواهد افتاد. اگر میخواید رقابت کنید باید اندازه سایت های دیگر آرشیو داشته باشید، الان دیگه میانگین همه سایت های فیلم حداقل 6 ترابایت آرشیو دارند.
-
-
February 16th, 2016, 11:25
عضو انجمن
مشکل نداره من می خوام 12 ترا با پورت 10 گیگ بگیرم اینه کسی ارشیو کامل داره بهم بده امکاناتی که میخوام تو این صفحه هست
درخواست ارشیو فیلم
-