-
November 30th, 2015, 00:08
عضو انجمن
استفاده از مودم به عنوان اکسس پوینت
من یک سیستم دارم که مودم E3372 بهش وصله حالا این سیستم نت داره میخوام با کابل وصلش به مودم بسیم که دارم که به صورت بسیم نت رو پخش کنه ایا همچین چیزی ممکنه؟ چون تو 4تا جای کابل RJ45 که همون کابل LAN هست داره رو یکی از درگاه ها نوشته lan/wan ایا همچین چیزی امکان پذیره؟
-
-
November 30th, 2015 00:08
# ADS
-
December 4th, 2015, 23:55
عضو انجمن
پاسخ : استفاده از مودم به عنوان اکسس پوینت
این طور که بنده فهمیدم منظور شما این هست که شما با این مودم lte که دارید به اینترنت ایرانسل متصل هستید.حالا می خواید این اینترنت رو از طریق یک مودم وایرلس دیگه شیر کنید
درسته؟
این مورد امکان پذیر هست ولی بسته به نوع مودم شما تنظیمات مختلفی خواهد داشت و سناریو های متفاوت
لطفا مدل مودم وایرلسی که استفاده میکنید رو ذکر کنید
موفق باشید.
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
-
December 5th, 2015, 13:41
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
xwoman2
این طور که بنده فهمیدم منظور شما این هست که شما با این مودم lte که دارید به اینترنت ایرانسل متصل هستید.حالا می خواید این اینترنت رو از طریق یک مودم وایرلس دیگه شیر کنید
درسته؟
این مورد امکان پذیر هست ولی بسته به نوع مودم شما تنظیمات مختلفی خواهد داشت و سناریو های متفاوت
لطفا مدل مودم وایرلسی که استفاده میکنید رو ذکر کنید
موفق باشید.
مودم به شکل فلش usb هست و الان نت به صورت lan داده به کامپیوتر و الان کامپیوترم نت داره و میخوام این نت به مودم منتقل کنم با کابل که از یسیستمم که نت داره نت بره تو مودم ک مودم به صورت وایرلس پخشش کنه مشکلم این هست که مودم نت نمیگیره از سیستمم
-
-
December 5th, 2015, 15:09
عضو انجمن
یعنی الان شما یه مودم داری فقط؟ که هم باهاش به نت وصلی هم میخوای به عنوان اکسس پوینت ازش استفاده کنی؟ اون وقت مودمت این قابلیت رو داره؟ همینی که ذکر کردینه ؟
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
-
December 5th, 2015, 18:09
برنامه ی hotspot کارتون رو انجام میده
-
-
December 5th, 2015, 21:29
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
hoka
برنامه ی hotspot کارتون رو انجام میده
هات اسپات هدایت به مسیر شبکه بسیم هست ربطی به اکسس چوین نداره لطفا اگر تخصص ندارید اسپم نکنید
-
-
December 5th, 2015, 23:25
نوشته اصلی توسط
n4ser
هات اسپات هدایت به مسیر شبکه بسیم هست ربطی به اکسس چوین نداره لطفا اگر تخصص ندارید اسپم نکنید
بله به دنبال 100 پسته شدن یا افزایش پست بودم که در تاپیک شما پست گذاشتم
مردم طلب دارن از کسایی که راهنمایی میکنن . هات اسپات قابلیت کاری رو که میخواید انجام بدید داره حالا اگر شما بلد نیستید باهاش کار کنید و تخصص ندارید بحثش جدا هست
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2015, 00:32
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
hoka
بله به دنبال 100 پسته شدن یا افزایش پست بودم که در تاپیک شما پست گذاشتم
مردم طلب دارن از کسایی که راهنمایی میکنن . هات اسپات قابلیت کاری رو که میخواید انجام بدید داره حالا اگر شما بلد نیستید باهاش کار کنید و تخصص ندارید بحثش جدا هست
شما که تخصص داری اموزشش رو بزار؟ بعدشم من طلب ندارم من تا جای که میدونم هات اسپات واسه share کردن کانکشن نیست هات اسپات مسیر هدایت به شبکه وایرلس هست
-
-
December 6th, 2015, 01:48
هر دو مودم رو با لن یا یو اس بی متصل کنید به رایانه . از طریق برنامه ی Hotspot اینترنت رو از طریق وایرلس مودم بدون اینترنت شیر کنید . آموزش دقیق تر هم بخواید میتونم تصویری بهتون بگم
-
-
December 6th, 2015, 12:35
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
hoka
هر دو مودم رو با لن یا یو اس بی متصل کنید به رایانه . از طریق برنامه ی Hotspot اینترنت رو از طریق وایرلس مودم بدون اینترنت شیر کنید . آموزش دقیق تر هم بخواید میتونم تصویری بهتون بگم
من الان یک مودمم usb هست که به سیستمم زدم شسبکه lan ایجاد کرده نت رو داده به سیستم الان میخوام سیستم که نت داره وقتی به روتر میزنم نت نمیاد تو روتر مشکلم این هست
-