سلام و خسته نباشید
دوستان میخوام حدود 15 دامنه ملی رو یه شناسه نیک به یه شناسه نیک انتقال بدم...
اول اینکه هزینه هر دامین چقدر میشه؟؟؟؟
دوم اینکه بابت هر انتقال میگن یک سال هم تمدید میشه. درسته ؟؟؟؟
سلام و خسته نباشید
دوستان میخوام حدود 15 دامنه ملی رو یه شناسه نیک به یه شناسه نیک انتقال بدم...
اول اینکه هزینه هر دامین چقدر میشه؟؟؟؟
دوم اینکه بابت هر انتقال میگن یک سال هم تمدید میشه. درسته ؟؟؟؟
درود
هزینه انتقال فکر کنم مبلغ 8 تومن مباشد
بله یکسال هم تمدید میشه
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
سلام ;
برخی از هاستینگ ها انتقال دامنه های ir ملی را به صورت رایگان انجام میدن ولی تمدید نمیشه تنها لازم هست که رابط های مالی و فنی را تغییر بدید تا برای شما انتقال بدن بعضی از هاستینگ ها هم همینطور که دوست عزیز عرض کردن مبلغ 8 تومان بابت انتقال میگیرن و یک سال هم باید تمدید
انتقال رایگانی وجود نداره برای اینکه انتقال بدید
باید حتما 8هزارتومان بریزید حساب ایرنیک
اون انتقال رایگان احتمالا از پنل یه شرکت به پنل شرکت دیکه انتقال داده بشین
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
بله متاسفانه بنده متوجه سوال شما نشدم اگراز یک شناسه نیک به یه شناسه نیک انتقال خواستید بدید بله با حرف این دوست موافق هستم شما باید حتما مبلغی را به ایرانیک پرداخت کنید
فکر کردم شما میگید از یک شرکت به یک شرکت دیگر
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
هزینه انتقال 1 یونیت هست.
هر یونیت از 2000 تومان هست تا 8000 تومان
با سلام
اگر قصد انتقال بین دو نیک هندل را دارید هزینه دارد . توسط ما با هزینه 4000 تومان برای شما انجام می شود . تمدید دامنه ها هم هر دامنه 4500 برای یکسال . 14000 تومان برای 5 سال تمدید
http://xzn.ir
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)