-
July 12th, 2015, 13:58
عضو دائم
پاسخ : قرار دادن zopim در ناحیه کاربری
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
فعلا نه ثبت نام تونستم کنم و نه forget password هیچ کدام نشد سایتش مشکل داره ایمیل اصلا نمیاد و ارور میده همش بیخیالش شدم یجورایی
اگه منظورتون zopim هست، مشکل نداره. ایران تحریم هست. و اگه از ایمیل سایتتون استفاده کنید و هر نوع مشخصات مربوط به ایران درونش باشه ایمیل ارسال نمیشه !
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2015 13:58
# ADS
-
July 12th, 2015, 14:09
عضو انجمن
تحریم های سیاسی یا غیره چه ربطی اخه به سایت ها دارند که بیان ما را تحریم کنند منم ایپی امریکا ندارم ثبت نام کنم ممنون از پاسختون
-
-
July 12th, 2015, 14:27
عضو دائم
البته به نوعی مجبوری تحریم کردن. چون بعد از ثبت نام میتونید با آی پی ایران هم وارد شوید و استفاده کنید.
-
-
July 12th, 2015, 14:57
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بچه ها من اسکریپت virtual freer دارم قبلا یادم هست zopim کد را در footer.tpl گذاشتم اما پایین سایتم را فوتر را میپروند بهم میزد چرا دلیلش چیست ؟ قالب ندارم فقط اسکریپت اصلی هست کسی اگر بلد هست دلیل را بگه ممنون میشم.
درود
روش تجربی که من انجام میدم برای حل این مشکل ، به آدرس templates/templates_c مراجعه نمایید اون کدی که از سایت zopim دریافت میکنید انتهای فایلی به این شکل f58e1a1c6465455edd96e3cad3a8e74e723.file.footer.tp l.php اضافه کنید و ذخیره کنید مشکل حل میشه ...
-
-
July 12th, 2015, 17:00
دوست عزیز کد رو داخل قالب پنل کاربری گزاشتی؟
-
-
July 12th, 2015, 19:27
عضو انجمن
من هنوز ایپی امریکا ندارم یکی ثبت نام کرد ایمیل منو زد اما ایمیل امد واسه ورفای کردن هم باید ایپی امریکا باشه که من ندارم ورفای کنمش
- - - Updated - - -
خلاصه ثبت نام و ورفای کردم با ایپی امریکا اینو در صفحه اش نوشته بود یعنی بعد از 14 روز پولی میشه ؟
Over the next 14 days you'll have access to all the features of our Premium Plan.
-
-
July 15th, 2015, 03:50
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
خلاصه ثبت نام و ورفای کردم با ایپی امریکا اینو در صفحه اش نوشته بود یعنی بعد از 14 روز پولی میشه ؟
Over the next 14 days you'll have access to all the features of our Premium Plan.
خیر یک نسخه رایگان داره با امکانات محدود و یک اپراتور. که بعد از 14 روز روی اون بسته فعال میشه
-