-
عضو جدید
کدوم سیستم وب ساز بهتره ؟
سلام
میخواستم بدونم کدوم سیستم وب ساز آسانتر ، سرعت ایندکس در گوگل بالا ، کد قالب های جالب و ...
می گن وردپرس کارش خیلی درسته اما اون زیاد دردسر داره . سایتی مثل وردپرس تو ایران هست که اون امکانات رو داشته باشه و سرعت ایندکسش هم بالا باشه ؟
یه بلاگفا فکر کنم خوبه که از قالب و محیطش حالم به هم می خوره و دستمون رو تو همه چی بسته ...
-
-
May 20th, 2015 21:56
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : کدوم سیستم وب ساز بهتره ؟
درود
قصد دارید وبلاگ بزنید یا سایت ؟
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
-
عضو جدید
-
-
عضو انجمن
سیستم های وبلاگ دهی مبتنی بر وردپرس زیاد هستن سرچ کنید میبینید ولی توصیه میشه از که خودتون یک وردپرس بالا بیارید تا مستقل باشید...
-
-
موضوع چی هست؟
وردپرس جوملا نیوک ( ساده» فازیون )
بلاگفا سایت نیس وبلاگ است و زیر مجموعه است سایت مستقل است
-
-
عضو جدید
وردپرس.کام *****ه ؛ اگه سایتی هم به وسیله ی اون بزنم رتبش پایین نمیاد ؟
البته می خوام تو یه سایت ایرانی ثبت کنم اما می خوام نفوذ ایندکس تو گوگلش مثل وردپرس باشه ... ! 7-8 تا سوال شد یهویی :\
-
-
عضو انجمن
اخه گفتید بلاگفا :|
پیشنهادم این هست ک با وردپرس بسازید درد و سر ندارد
و سایتهای بزرگی مثله همیار وردپرس و وردپزس فارسی دارن اونو ساپورت میکنند و اموزش های تصویری و متنی و افزونه و قالب های رایگان رو براش تولید میکنند
سیستم های دیگ هم هست ک انعطاف پذیری وردپرس رو ندارند و فراوانی افزونه و قالب هیچ کدام مثله وردپرس نیست
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
-
-
عضو جدید
این دوستمن گفت وردپرس از خودت بساز ؟ چطوری ؟ اگه توضیحات زیاده یه لینک بدید مطالعه کنم ... من چندمین وبلاگ و وبسایتیه که ساختم و تجربیات زیادی در سئو کسب کردم که می خوام حالا تو یه سایت مجزا اون رو به طور کامل عملی کنم .( از دوستان بابت کمک بسیار ممنونم )
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
battle-game
این دوستمن گفت وردپرس از خودت بساز ؟ چطوری ؟ اگه توضیحات زیاده یه لینک بدید مطالعه کنم ... من چندمین وبلاگ و وبسایتیه که ساختم و تجربیات زیادی در سئو کسب کردم که می خوام حالا تو یه سایت مجزا اون رو به طور کامل عملی کنم .( از دوستان بابت کمک بسیار ممنونم )
دوست عزیز شما میگوید میخواهید سایت بسازید ولی وردپرس دات کام و بلاگفا وبلاگ دهی می باشد
منظور این هست ک سایت مستقل بسازید یعنی هاست تهیه کنید و سیستم مدیریت محتوای وردپرس رو در اون نصب کنید
ویرایش توسط sepahanserver : May 20th, 2015 در ساعت 22:35
-
-
May 20th, 2015, 22:35
عضو جدید
متوجه شدم ... ممنون از کمکتون
-