شما بعد 10 روز هیچ عکسی نمتوانین بگیرید؟ ماشالله همه گوشی دارند و دوربین چرا می اندازی گردن عکاس ؟ حتما بهانه بعدی اش چاپ شدن است :-ی
شما بعد 10 روز هیچ عکسی نمتوانین بگیرید؟ ماشالله همه گوشی دارند و دوربین چرا می اندازی گردن عکاس ؟ حتما بهانه بعدی اش چاپ شدن است :-ی
امروز که همه جا تعطیل بوده فردا هم صبر کنید. بنده خداBanned شده فقط موندم چطوری میخواد عکس ها رو بزاره.
با سلام
ایشون منظورشان آنلاین هاست بوده نه آنلاین سرور !
بنده تنها موراد فنی را که روزمره باهاش سر و کله میزنیم را با اثبات اعلام کردم
ما خودمون در همچین شرایطی میشیم مثل خیلی ها که همه چی شون جداست اما نام دیتاسنتر آنلاین سرور را نمیبریم در بزرگترین حالت میگیم سرورهای ما برای خودمونه و در کیج های ما در پارس آنلاین قرار داده که تمامی تجهیزات شبکه و حتی پهنای باند مانند روتر ، سوئیچ ، آی پی ، و... از پارس آنلاین جداست اما دروغ نمیتونیم که به کاربر بگیم سرور های ما اکثرا که ارائه عمومی داریم در دیتاسنتر پارس آنلاین میزبانی میشه.
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
دوستان تاپیک رو خوندم
خیلی چیز الکی رو دوستان دارند کش میدن الکی
به قول معروف همه دنبال در باک هستید
یک شخصیتی اومده و گفته ما دیتا سنتر زدیم
وظیفه ما به عنوان همکار و هموطن این هست که اول بهشون تبریک بگیم
بعد هم منتظر بمونیم ببینیم که چیزی که میگن شد یا نه
ایشون ( مادا هاست ) قرار بود عکس بزارند و نزاشتند تا الان
حالا به هر دلیلی که هست ، یا دیتا سنتر نیست ، یا مشکلی پیش اومده یا هرچیزی
ولی ما حق نداریم یک تنه به قاضی بریم
صبر کنید
یا اون چیزی که گفتند میشه ، و دوستانی که میخوان میرن و خرید میکنند
یا نمیشه و خدایی نکرده دروغ از آب در میاد که این مورد رو هم میسپارید به خاطره ها
ایشون نیومدن بگن که بیاید و سهام شرکت ما رو بخرید که انقدر مته به خشخاش میزارید برادران
صبور باشید
یا میشه ، یا نمیشه
در پناه حق
آجورلو
با صحبت های جناب آجرلو موافق هستم ...
من نمیدونم دوستان از این همه تخریب به کجا میرسند ؟
هموطن های عزیزم ، دوستان عزیزم ، همکار های عزیزم .... ما همه در یک کشور هستیم و باید پشت هم باشیم . به قول دوستمون ایشون نیومدن سهام شرکتشون رو بفروشن میتونید کمی صبر کنید .
واقعا متوجه نمیشم واژه صبر چرا اینقدر برای ما بی معنی هستش ؟
دوستان گلم جهان سوم جای خاصی نیست ! جهان سوم من و شما هستیم ...
در جواب این دوستمون :
خیر ایشون ربطی به مادا هاست و... ندارند . ایشون یکی از دوستان ما هستند که شناخت کافی ازشون داریم . پس فکر نکنید که مولتی یوزر هستند .
موفق باشید
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
به دلیل انحراف تاپیک موقتا مسدود شد !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)