-
March 19th, 2015, 15:23
درخواست معرفی بهترین نسخه لینوکس شبیه ویندوز
با سلام خدمت دوستان
1- بنده قصد مهاجرت از سیستم عامل ویندوز به لینوکس رو دارم اطلاعاتم از لینوکس بسیار پایین هست
لطفا یک نسخه از لینوکس که ظاهر مناسبی داشته باشه و از همه مهمتر کار باهاش راحت باشه رو به بنده معرفی کنید ( سیستم عامل من رم 2 سی پی یو amd a4-3400 هست
2- برای نصب لینوکس آیا لازم هست تمام درایورهای سخت افزاری رو مجدد دانلود کنم؟
3- آیا می تونم از نرم افزارهای رایگان که برای ویندوز منتشر میشه در لینوکس هم بدون مشکل استفاده کنم( شبیه ساز منظورمه)
-
-
March 19th, 2015 15:23
# ADS
-
March 19th, 2015, 15:38
پاسخ : درخواست معرفی بهترین نسخه لینوکس شبیه ویندوز
1. Ubuntu Linux Desktop with Unity Theme
2. اکثرا همه سخت افزار رو شناسایی می کنه خودش
3. بله، اکثر موارد خودشون یا مشابه شون موجود هست بصورت رایگان
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
تعداد تشکر ها ازnexinel به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2015, 15:49
عضو انجمن
1- بنده قصد مهاجرت از سیستم عامل ویندوز به لینوکس رو دارم اطلاعاتم از لینوکس بسیار پایین هست
لینوکس یکم از ویندوز سخت تره. اما احساس میکنم بهتره
لطفا یک نسخه از لینوکس که ظاهر مناسبی داشته باشه و از همه مهمتر کار باهاش راحت باشه رو به بنده معرفی کنید ( سیستم عامل من رم 2 سی پی یو amd a4-3400 هست
اوبونتو 14.10
3- آیا می تونم از نرم افزارهای رایگان که برای ویندوز منتشر میشه در لینوکس هم بدون مشکل استفاده کنم( شبیه ساز منظورمه)
همه نرم افزار ها رو نداره
مثلا فتوشاپ رو نداره. یه نرم افزار دیگه داره که خیلی به فتوشاپ شباهت داره. اما مثل فتوشاپ نمیشه
یاهو مسنجر نداره
در کل توصیه میکنم لینوکس رو با ویندوز نصب کنید که اگه به نرم افزاری نیاز داشتید که توی لینوکس نبود, از ویندوز استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2015, 16:03
در کل توصیه میکنم لینوکس رو با ویندوز نصب کنید که اگه به نرم افزاری نیاز داشتید که توی لینوکس نبود, از ویندوز استفاده کنید
میخوام لینوکس نصب کنم که دیگه از ویندوز استفاده نکنم
- - - Updated - - -
کسی تجریه کار با Puppy Linux رو داره
Ubuntu Linux Desktop with Unity Theme یا Puppy Linux ؟
Ubuntu 14.04 Trusty Tahr این چطوره؟
ویرایش توسط salar95 : March 19th, 2015 در ساعت 16:06
-
-
March 19th, 2015, 18:13
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
salar95
میخوام لینوکس نصب کنم که دیگه از ویندوز استفاده نکنم
- - - Updated - - -
کسی تجریه کار با Puppy Linux رو داره
Ubuntu Linux Desktop with Unity Theme یا Puppy Linux ؟
Ubuntu 14.04 Trusty Tahr این چطوره؟
دووم نمیاری برادر من..ویندوز و نرم افزارهاش به قدری گسترده هستند که بری سیستم خانگی نمیتونید ویندوز رو نادیده بگیرید و بالاخره مجبور میشید برای یک کاری به ویندوز روی بیارید
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2015, 23:27
نوشته اصلی توسط
delta
دووم نمیاری برادر من..ویندوز و نرم افزارهاش به قدری گسترده هستند که بری سیستم خانگی نمیتونید ویندوز رو نادیده بگیرید و بالاخره مجبور میشید برای یک کاری به ویندوز روی بیارید
ای بابا ویندوزم که پولیه :|
مثلا برای چه کاری؟یعنی توی لینوکس نمیشه همون کارو کرد
-
-
March 19th, 2015, 23:45
نوشته اصلی توسط
salar95
ای بابا ویندوزم که پولیه :|
مثلا برای چه کاری؟یعنی توی لینوکس نمیشه همون کارو کرد
به جای فتوشاپ نرم افزار GIMP هستش و قرار هم نیست شبیه فتوشاپ باشه اما به همون میزان قدرتمند هست. سایر نرم افزار های کاربردی و تخصصی هم نمونه های مشابه دارند و همه بصورت رایگان هستند. البته اگر برنامه نویس سیستم های ویندوزی هستید، به اجبار می بایست روی محیط ویندوز فعالیت داشته باشید و آن را نیز می توانید با مجازی ساز روی خود لینوکس بالا بیارید.
من شخصا با اینکه برنامه نویس هستم و اغلب نیازمند کار روی خود سیستم عامل ویندوز و یا مک، اما یک سال بصورت آزمایشی تماما از اوبونتو استفاده کردم و در این مدت سراغ سیستم عامل های دیگه نرفتم، اکثر امور من رو پاسخ گو بود در حوزه های کاری مختلف. البته انکار نمی کنم که Microsoft Office و محصولات Adobe رو بیشتر می پسندم که روی ویندوز و مک ارایه شده اند و روی لینوکس خیر. اما چنانچه استفاده جدی ندارید، ابزار های ارایه شده همچون Libre Office و GIMP و ... هم بدون هیچ گونه مشکل و یا ضعفی برای شما کاربرد خواهند داشت ضمن اینکه با فرمت های ویندوز و سایر نرم افزار های ویندوزی نیز سازگاری دارند.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
تعداد تشکر ها از nexinel به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2015, 23:55
سلام
دوست عزیز که میگید یاهومسنجر نداره! اگر از چیزی اطلاع ندارید لطفا خواهشا نظر ندهید
هم مسنجر داره که میتونید باهاش از طریق یاهو لاگین بشید و چت کنید هم میتونید خود یاهو مسنجر رو با wine نصب کنید.
واسه شروع هم اوبنتو بهترین گزینه هست. اما نمیشه نادیده گرفت که امکانات ویندوز گسترده تر هست
موفق باشید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2015, 23:57
-
تعداد تشکر ها از wenhost به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2015, 00:01
نوشته اصلی توسط
yourhosting
سلام
دوست عزیز که میگید یاهومسنجر نداره! اگر از چیزی اطلاع ندارید لطفا خواهشا نظر ندهید
هم مسنجر داره که میتونید باهاش از طریق یاهو لاگین بشید و چت کنید هم میتونید خود یاهو مسنجر رو با wine نصب کنید.
واسه شروع هم اوبنتو بهترین گزینه هست. اما نمیشه نادیده گرفت که امکانات ویندوز گسترده تر هست
موفق باشید
البته خود یاهو مسنجر رو که نداره، اما بسیاری نرم افزار دیگه به جای اون هست مثل pidgin که Multi-Protocol هم هستن و علاوه بر یاهو میشه سرویس های دیگری رو نیز در دسترس قرار داد. استفاده از wine رو هم شخصا زیاد توصیه نمی کنم مگر برای بازی. کسی که میاد سمت لینوکس نباید سعی کنه همه چیز رو شبیه ویندوز کنه، خوب دیگه چه کاریه اصلا!! همون ویندوز رو استفاده کنید دیگه... ولی اگر هدف استفاده کامل از قابلیت های خود لینوکس باشه، بعد از یکی دو ماه راه می افتید...
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
تعداد تشکر ها از nexinel به دلیل پست مفید