Freya Beta 1 Available for Developers & Testers | elementary OS
اینو دانلود کنم ؟ یا لینکش چیزه دیگه است ؟
Papyros اینو چطور میشه نصب کرد ؟
دوستان یه مورد خوب بگن دانلود کنم نصب کنم :D
تصمیم گرفتم از ویندوز خلاص بشم برم لینوکس
البته اگر رم و سی پی یو کمتری استفاده میکنه!؟
خیلی شبه مک هستش البته خوب بیس مک و IOS و اندروید همشون Linux هستن ولی خوب ...
حدودا یک هفته صبر بکنید تا نسخه ریلیز بشه هنوز منتشر نشده
پاپیروس هم اصلا هنوز ساخته نشده فقط کانسپت رابط گرافیکی رو ساختند و کمی هم کد زدند
البته این نکته رو هم بگم دوستان شما میتونید دسکتاپ های لینوکس های مختلف رو روی لینوکس خودتون هم نصب بکنید
پیشنهاد من به اعضای وب هاستینگ تاک فدورا هست
به نظر من فدورا نصب کنید البته این فقط سلیقه ای هست باید ببینی با کدوم بیس حال میکنی . بیس ردهت مثل سنت او اس هست بیس ابونتو و المنتری دبیان هست
اگر هم خواستی ابونتو نصب بکنی نسخه های xubuntu رو نصب بکن یکمی سبکتر هست از ابونتو معمولی از لحاظ گرافیکی اگر هم خیلی دیگه سبک میخوای lubuntu رو نصب کن مثل ویندوز xp اگر هم میخوای کلا سیستمت بیشتر 128 مگ یا حداکثر 512 مگ رم مصرف نکنه من ارچ لینوکس + اپن باکس رو پیشنهاد میکنم
که خیلی کم منابع رو مصرف میکنه حدود 128 مگ تا 512 مگ از رم
و نظر اخر من به شما اینه اگه با centos خیلی زیاد کارکردی روی سیستم خودت فدورا نصب بکنی بهتره همون Centos هم میتونی نصب بکنی ولی فدورا پیش فرض گنوم شل رو داره که زیباتره
elementary OS Freya
الان این چقدر سی پی یو و رم مصرف میکنه ؟
و اینی که شما نصب کردید چی هست ؟ میشه لینکش و نحوه ی نصبش رو بگید ؟ iso رو بزارم رو سیستم بوت کنم حله ؟ راه و روش خاصی ک نداره ؟
المنتری یکمی کمتر از ابونتو رم مصرف میکنه مثلا الان روی ویرچوال باکس میزان رم از 8 گیگ رم که بهش دادم داره 1 گیگ مصرف میکنه ولی ارچ لینوکس روی لبتابم از 8 گیگ داره فقط 600 مگ استفاده میکنه :D
نصب المنتری اسون هست . مثل ویندوز ولی نصب ارچ دستی هست ولی میتونی از antergos استفاده بکنید که همون ارچ هست با سیستم نصب بسیار پیشرفته با قابلیت انتخواب دسکتاپ و نرم افزار های مورد نیاز خلی عالیه
کارکردن با ارچ کمی با لینوکس های دبیان بیس یا ردهت بیس یا ... فرق داره
من تا الآن 3 بار بصورت کامل از ویندوز به لینوکس نقل مکان کردم
اما یه عنصر لعنتی به نام فتوشاپ هست که دوباره منو به ویندوز برگردونده به امید روزی که Adobe فتوشاپ رو واسه لینوکس هم ریلیز کنه..
خب از یه چیز بهتر استفاده کن از gimp استفاده کن هم سبک تره هم یکمی خلوت تره شاید اولش کمی کار باهاش برات مشکل باشه ( قبول کن اوایل کار فتوشاپ هم برات مشکل بود )
تازه تم های مختلف هم داره یکیش کاملا شبیه فتوشاپ هست ..
از خود فتوشاپ هم میتونی استفاده بکنی با استفاده از نرم افزار wine یک سری کار هارو توش نمیتونی بکنی مثل اینکه عکس رو از دسکتاپ لینوکس بکشی بندازی تو فتوشاپ این قابلیت رو نداره
http://www.bendangelo.me/install/201...on-ubuntu.html
البته شنیدم تازگی مشکلات cs6 حل شده و تو لینوکس اوکی هست فقط خیلی بیش از حد منابع مصرف میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)