شهراد هنوز استانداردهای یک دیتاسنتر رو پاس نکرده.
مشکلات شبکه و علل الخصوص برق خیلی شایع هست.
برای گیم سرور شما ب یک سرور استیبل نیاز دارید.
شهراد هنوز استانداردهای یک دیتاسنتر رو پاس نکرده.
مشکلات شبکه و علل الخصوص برق خیلی شایع هست.
برای گیم سرور شما ب یک سرور استیبل نیاز دارید.
من تا حالا اسمشو نشنیده بودم
تجربه ی خوبی از سرورهای داخلی کلا ندارم
شهراد اولین و یکی از بزرگترین سرویس دهندگان خدمات اینترنت adsl در غرب تهران هست که بیش از 10 سال سابقه فعالیت داره. خدمات میزبانی و امثال آن را نیز از حدود 6 سال پیش آغاز نموده. مدیر عامل این شرکت مدتی بعد اقدام به خرید شرکت آسیاتک نمودند و هم اکنون صاحب هر دو کمپانی هستند.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
سلام
بنده قصد ندارم بگم رفتیم فلان چیزها گفتند یا .....فقط میتونم بهتون بگم شهراد برای کار شما مناسب نیست اگر بین دیتاسنترهای رده پائین اسیا تک شهراد جایگاه بخوام یکی رو انتخاب کنم به شخصه و با توجه به تجربایات جایگاه رو نسبت به دوتای دیگه انتخاب میکنم (من به هیچ وجح جایگاه رو تائید نکردم و برتر ندونستم فقط بین این سه تا انتخابم جایگاه خواهد بود )
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
من تمام این دیتاسنتر ها رو از نزدیک دیده ام و از این روی میگم در هیچ یک از این ها استاندارد های لازم که در دیتاسنتر های آمریکایی دیده ام و پروتکل هم می باشد، وجود نداشته. مخصوصا سازه دیتاسنتر و سیستم های پایدار کننده سرویس. ضمنا از هیچ از این دیتاسنتر ها هم طرفداری نمی کنم و از نظر من هیچ یک خوب نیستند. هرچند خودم کار نکردم با ایشان اما دوستان و آشنایانی هستند که از هر یک از این دیتاسنتر ها سرویس داشته اند، اما ترجیح می دهم مقایسه ای بین آن ها نکنم.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
درود
در تکمیل فرمایشات دوستان بگم که مخصوصا برای گیم سرور مناسب نیست شهراد.تهران گیمینگ که دیگه معروف هست نتیجه اول گوگل برای بازی کانتر اونجا سرور کولو داشت و بسیار اذیت شدن.هر روز سرور هاشون اتک میخورد.
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
ما چنتا سرور تو شهراد داریم دو تا هم تو افرانت داریم
شهراد خوبه پینگشم به قیمتش ارزش داره جدیدا کیفیتش خیلی خوب شده و از نظر ما مناسبه
کانفیگ سخت افزاری و نرم افزاری سرور هم خیلی مهمه واسه امنیت دیتا ها فقط بحث دیتاسنتر نیست
موفق باشید
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا | دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)