-
November 24th, 2014, 12:21
درخواست راه اندازی اکانتینگ ibsng برای راه اندازی کاهش پینگ از ایران دسترسی روت کامل
سلام
برای کسی قصد دارم سرویس کاهش پینگ راه اندازی کنم لذا در این زمینه شما عزیزان تخصص بیشتری دارید
کاهش پینگ+سرور خوب پایدار از ایران بدون قطعی با آپتایم بالا+ متصل به ibsng با کانفیگ فول و خوب اکانت دهی بصورت زمانی حجمی کامل باشد+ قیمت مناسب و دسترسی روت کامل باشد
ممنون از شما عزیزان
تماس با آیدی یاهو:
zoro_spania
-
-
November 24th, 2014 12:21
# ADS
-
November 24th, 2014, 12:50
عضو جدید
پاسخ : درخواست راه اندازی اکانتینگ ibsng برای راه اندازی کاهش پینگ از ایران دسترسی روت کامل
باسلام کانفیگ تخصصی سرور های کاهش پینگ با آپتایم بالا
سرور کاهش پینگ شما
رم ۵۱۲
پهنای باند ۵۰ گیگ
ماهیانه ۴۵ هزارتومان
سرور اکانتینگ شما
رم ۵۱۲
پهنای باند نامحدود از خارج ایران
ماهیانه ۱۲ هزارتومان
کانفیگ کامل و اتصال هر دو سروربرای کاهش پینگ فقط و فقط
ماهیانه ۷۰ هزارتومان
کیفیت را فدای قیمت نکنید و تضمین پینگ تایم ثابت
ویرایش توسط mashadp30 : November 24th, 2014 در ساعت 12:56
-
-
November 24th, 2014, 15:23
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راه اندازی اکانتینگ ibsng برای راه اندازی کاهش پینگ از ایران دسترسی روت کامل
سلام
اگر سروها از ما باشه کانفیگ رایگان انجام میشه.
فروش ویژه سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
پورت 1 گیگ
مشاهده پلن ها
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
دایرکت ادمین رایگان
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
موبایل: 0937-3715950
تلفن: 66015891-021
Viber: 09213601063
Email:
admin@novinhost.org
YH!:novinhost
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
November 24th, 2014, 17:13
عضو انجمن
نصب و کانفیگ Ibsng قیمتش 150 هزار تومان برای یک بار هست که کلیه موارد امنیتی داخلش رعایت میشه
برای وی پی اس هم سرور با رم 512 یا 1 آلمان بهتون پیشنهاد میکنم با اینکه خارج از کشوره اما سرعتش خوبه و پینگ خوبی به ایران داره
هزینه ماهانه سرور مجازی با رم 1 گیگ 30 هزار تومان میباشد ، اما مطمئن باشید سرور رم 512 که بهتون میدیم خیلی بهتر از سرور هایی هست که ارزان بهتون میدن و سرعتش زیاد جالب نیست
سرعت دانلود در سرور مجازی با رم 512 در حالت افت سرعت بین 40 - 60 مگابایت در ثانیه میباشد
اعضا - گروه طراحی اس اچ تی
داراب نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
برای سفارش میتوانید سرور مجازی رو درخواست بدید و برای نصب و کانفیگ تیکت خود را ثبت کنید
-
-
November 24th, 2014, 19:50
عضو جدید
سلام خدمت شما
با سرورهای فوق ارزان در خدمتیم
سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
سبد خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان
یاهو: vps_z
تیکت: سوالات پیش از خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان
با احترام
z-vps.com
-
-
November 25th, 2014, 08:39
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
takdns
سلام
برای کسی قصد دارم سرویس کاهش پینگ راه اندازی کنم لذا در این زمینه شما عزیزان تخصص بیشتری دارید
کاهش پینگ+سرور خوب پایدار از ایران بدون قطعی با آپتایم بالا+ متصل به ibsng با کانفیگ فول و خوب اکانت دهی بصورت زمانی حجمی کامل باشد+ قیمت مناسب و دسترسی روت کامل باشد
ممنون از شما عزیزان
تماس با آیدی یاهو:
zoro_spania
شما نیاز به یک ibsng رم 512 آلمان و یک رم 256 ایران - تبیان دارید.
کانفیگ رایگان انجام می شود و سرویس آماده به کار خدمت شما ارایه می شود.
Hetz-2 - Ram : 512 MB - HDD : 40 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 600 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 25 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner
Teby-1 - Ram : 256 MB - HDD : 15 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.0 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 29 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (تبیان)
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
July 12th, 2015, 01:00
نرم افزار اکانتینگ وایرلس - Wifi User Management
با سلام
شرکت ما موفق به تولید نرم افزار اکانتینگ وایرلس شده است این نرم افزار در چندین کافی شاپ و رستوران به بهره برداری رسیده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت بنده به آدرس SSAHABI.IR مراجعه فرمائید.
http://www.ssahabi.ir
-