-
November 19th, 2014, 00:41
عضو جدید
درخواست آموزش بک آپ گیری خودکار از کل هاست میزبانی و دانلود
سلام
من یک هاست میزبانی که سایت روشه پنلش سی پنل هست و یک هاست دانلود پنل دابرکت ادمین دارم که فایل هام توشه.
حالا من می خوام بک آپ روزانه بگیرم از هاستم به صورت خودکار و در گوگل درایور و یا باکس ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
لطفا آموزشتون کامل روان و بسیار ساده بگین چون من مهندس دکتر نیستم
باتشکر
-
-
November 19th, 2014 00:41
# ADS
-
November 19th, 2014, 03:31
پاسخ : درخواست آموزش بک آپ گیری خودکار از کل هاست میزبانی و دانلود
سلام
توی گوگل و همین انجمن بگردید هست آموزشش کار خاصی نداره یه اسکریپت نصب میکنی برات هر روز یا ساعتی بک آپ میگیره به شرطی که فضای میزبانیت زیاد باشه تا کم نیاره!!!
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2014, 09:03
عضو دائم
سلام اکثر هاست ها خودشون قابلیت بکاپ گیری دارند
-
-
November 19th, 2014, 09:11
شاید این سایت بتونه کمکتون بکنه البته یک نسخه دیگر روش بکاپ گیری رو داشتم که منزل رسیدم ارائه میدم
فعلا مرکزم
با احترام
-
تعداد تشکر ها از iranwhsrver به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2014, 15:47
نوشته اصلی توسط
Riko
سلام
من یک هاست میزبانی که سایت روشه پنلش سی پنل هست و یک هاست دانلود پنل دابرکت ادمین دارم که فایل هام توشه.
حالا من می خوام بک آپ روزانه بگیرم از هاستم به صورت خودکار و در گوگل درایور و یا باکس ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
لطفا آموزشتون کامل روان و بسیار ساده بگین چون من مهندس دکتر نیستم
باتشکر
برای این کار توسط خود پنل برای شما که یوزر هسی دسترسی ندارید و باید دسترسی به پنل داشته باشید
یا باید از اسکریپت های بکاپ گیری استفاده نماییدملی اسکریپت -دانلود اسکریپت بک آپ گیری خودکار سایت ها
در ضمن سرویس دهنده شما حتما بکاپ گیری اتوماتیک دارد و نیازی نیست شما این کار رو انجام دهید
-
تعداد تشکر ها از parsntc به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2014, 20:23
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
parsntc
برای این کار توسط خود پنل برای شما که یوزر هسی دسترسی ندارید و باید دسترسی به پنل داشته باشید
یا باید از اسکریپت های بکاپ گیری استفاده نمایید
ملی اسکریپت -دانلود اسکریپت بک آپ گیری خودکار سایت ها
در ضمن سرویس دهنده شما حتما بکاپ گیری اتوماتیک دارد و نیازی نیست شما این کار رو انجام دهید
در سرویس میزبانی بک آپ گیری داره ولی من اعتماد نمی کنم چون ی بلایی سرم اومد میدونم چطوریه. در هاست دانلودم بک آپ گیری نگذاشتن و برعهده ما گذاشتن( دیتابیس 1دونه هست که لازمش دارم)
ویرایش توسط Riko : November 19th, 2014 در ساعت 20:28
-
-
November 19th, 2014, 20:27
هاست دانلود رو معمولا بکاپ گیری نمیکنن که اونم به علت حجم بالا و این چیزاست .
اگر از جای معتبر هاست خریده باشید برای سایتتون جای نگرانی نیسست معمولا حرفه ای ها روی سرور های دیگه بکاپ ها رو ذخیره میکنند .
-------
در ضمن روی سی پنل یا ... بصورت اتومات نمیتونین بکاپ بگیرین (فقط باید دستی وارد هاست بشین و بکاپ بگیرین .) مگه اینکه وردپرس باشه افزونه ای نصب کنی یا ...
-
-
November 19th, 2014, 20:38
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
hamra
هاست دانلود رو معمولا بکاپ گیری نمیکنن که اونم به علت حجم بالا و این چیزاست .
اگر از جای معتبر هاست خریده باشید برای سایتتون جای نگرانی نیسست معمولا حرفه ای ها روی سرور های دیگه بکاپ ها رو ذخیره میکنند .
-------
در ضمن روی سی پنل یا ... بصورت اتومات نمیتونین بکاپ بگیرین (فقط باید دستی وارد هاست بشین و بکاپ بگیرین .) مگه اینکه وردپرس باشه افزونه ای نصب کنی یا ...
وردپرسه , پس چاره ای نیست جز دستی.
-