این قضیه فقط در مورد دامین ir صدق نمیکنه فکر کنم دامین های ملی کلاً ارزون باشن به نظر من این نشون میده مردم ایران بیشتر از همه جای دیگه دنبال اینترنت هستن
این قضیه فقط در مورد دامین ir صدق نمیکنه فکر کنم دامین های ملی کلاً ارزون باشن به نظر من این نشون میده مردم ایران بیشتر از همه جای دیگه دنبال اینترنت هستن
سلام
الان این دقیقا مشکلی هست که منم دارم
قبلا دامین آی آر برند بنده آزاد بود و ثبت نکردم ولی توی گیراویری resellerclub که دامنه ها انتقال داده میشد چیزی معلوم نبود سر دامین من چی در میاد و به همین خاطر رفتم دنبال دامین ir برند خودم که با کمال تعجب دیدم یک هفته پیش از چک کردن بنده ثبت شده .
و جالبتر از همه شماره تماس گذاشته بودند که تماس بگیرم برای خرید .
خلاصه من گفتم ارزونی خودش .... هنوزم داره تمدید میکنه خخخخخخخخخ
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Website:http://www.Loginvps.com
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
تو کشورهای دیگه دامین های ملیشون رایگان هست ، برای کسی که دامنه بارش مهمه قیمت مهم نیست
- - - Updated - - -
*****ینگ چه ربطی به پسوند دامنه داره؟ والا کلا 10 تا سایت باشه بخوان دامنه عوض کنند دیگه نمیشه رتبه اول دنیا
- - - Updated - - -
شما حالا بیا تو نت یه کار درست بکن بعدا بگو ارزش داره یا نه ....
تجارت دامین در همه دنیا مرسومه اما در ایران ما جای درست حسابی برای خرید و فروش دامین نداریم و همین باعث شده تعداد ثبت دامین بالا بره
برای بالا بردن رتبه سایت خود از بک لینک ها بصورت هدفمند بهره ببرید.
دلیل حمله مردم به دات آی آر فقط و فقط ارزونی بود. یعنی پس از افزایش قیمت ارز و به تبع آن قیمت دامنه های بین المللی، تقاضای ir زیاد شد. مگرنه قبلا که دات کام 10 تومن بود و دات آر آر 3500، کسی رغبت به آی آر نداشت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)