-
September 16th, 2014, 20:43
عضو انجمن
پاسخ : مقایسه بین این دو کانفیگر بزرگوار سرور،کدامیک
با سلام
با تشکر از همه همکاران و کاربران عزیزی که افتخار داشتیم در خدمتشان باشیم.
ممنون از این که حقیر رو لایق توصیفات خود دانستید. بر خودم واجب دونستم که از شماها تشکر کنم.
به نظرم رسید این پیشنهاد را بدم که بچه ها بحث در مورد وب سرور ها را در تاپیک دیگری دنبال کنند و نظرات فنی و Technical خودشون رو اونجا ارایه کنند تا از نظرات ارزشمندشون چیزی یاد بگیریم.
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با سلام
بنده در مرجله ای نیستم که بخواهم خودم را کانفیگر بدونم و هیچوقت این مورد را تا زمانی که واقعا در برابر اساتید دیگر حرفی برای گفتن نداشته باشم نمیتونم بزنم
بنده با همه این ها کار کردم و اطلاعات کافی دارم در ارتباطشون
آقای شمس را فکر کنم 3 سال پیش بود در الکامپ باهاشون آشنا شدم از نظر اطلاعاتی تایید میشوند
آقای مسافر (secure _ host) از نظر امنیتی تایید میشوند و اطلاعات بالایی دارند حوصله کاری مناسبی هم دارند
تیم امنیتی و کانفیگی کانفیگ سرور که تمام کانفیگ سرور های اصلی هاستینگ ما را این گروه انجام میدهند از هر دو نظر تایید میشوند هم از نظر امنیتی و هم از نظر کار کانفیگ
بنده دستورات زده شده این گروه را که بررسی کردم چیزی در حدود 800 کامند در کانفیگشون زده بودند (با ویرایش هایی که شده اصلا کار نداریم )
150 دلار میدهید خیالتان راحت است همه جوره اوکی است
با سپاس
عیسی لو
سلام
همکار عزیز جناب عیسی لو . بنده هم کار این گروه امنیتی configserver.com را قبول دارم ولی به نظر بنده کامند زدن زیاد در سرور کار حرفه ای نیست .
زیرا این گروه هم دانش این کار را دارند و هم مشتری زیادی دارند . لذا به نظر بهتر است اسکریپت آماده برای این کار داشته باشند و در روال نصب و کانفیگ و پیکربندی امنیتی تمام کارها را از صفر تا ۱۰۰ اسکریپت نوشته شود . و سپس در هر سرور استفاده شود. دقیقا همان کاری که ما در کانفیگ های امنیتی خود انجام می دهیم. که مزایای بسیار این کار دارد.
باتشکر
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My
Crime Is My
Advisory .
Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran
http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
-
تعداد تشکر ها ازsecure_host به دلیل پست مفید
-