••••◄ معرفی hubic.com : ارائه 25 گیگابایت فضای اشتراک ابری رایگان از سوی شرکت ovh
سلام
قبل از شروع یک نکته رو متذکر شویم:
11-3: ایجاد هر گونه تاپیک اطلاع رسانی و تبلیغاتی در خصوص محصولات ، سرویسها و خدمات قابل ارائه ممنوع می باشد. اطلاع رسانی به وسیله وب سایتهای فروشندگان قابل انجام است.
بر اساس قوانین ایجاد تاپیک تبلیغاتی ( اطلاع رسانی) برای سرویسها و خدمات قابل ارائه ممنوع است، پس اگر تناقضی احساس می کنید ناشی از این است که سرویس فوق از طرف شرکت نت ایران غیرقابل ارائه می باشد!
لطفا درخواست ارائه سرویس نفرمایید.
و اما اصل مطلب:
مدتی است که شرکت بزرگ OVH فرانسه اقدام به ارائه سرویس اشتراک گذاری فایل به ابری ( Cloud) نموده است
پلن دیفالت و پیش فرض این سرویس شامل 25 گیگابایت فضای اشتراک گذاری فایل است که به شکل رایگان در اختیار تمامی کاربران قرار دارد ( حتی کاربران ایرانی و آی پی ایرانی)
هدف از ایجاد این تاپیک صرفا اطلاع رسانی بود و کاربرانی که نیاز به یک آپلود سنتر شخصی برای نگهداری فایل های پر مصرف خود دارند می توانند از این سرویس استفاده کنند
همچنین دوستانی که نیاز به یک فلش مموری 25 گیگ داشته باشند می توانند همیشه و همجا از این فلش مموری 25 گیگ استفاده کنند ( البته به شرط دسترسی به اینترنت)
برای مثال اکثر اوقات فراموش می کنیم فلش مموری خودمان را همراه داشته باشیم، اما وقتی فایل های شما در یک فضای ابری باشند همیشه و همه جا در دسترس اند و آن هم به رایگان !
این سرویس علاوه بر طراحی جذاب و کارآمد ، امکانات پیشرفته و قابل توجهی دارد، و همچنین اپلیکشن های مختلفی تحت ویندوز و لینوکس و اندروید و آی او اس برای این سرویس انتشار یافته است.
شما فایل ها را به شکل خصوصی یا عمومی می توانید منتشر کنید.
برای مثال: شما می توانید فایل ایزو و تمپلیت سیستم عامل های مختلف رو در این سرویس آپلود کنید و به راحتی در همه جا و در هر وی پی اس بتوانید آن را دانلود کنید
لطفا سوالات خود پیرامون این سرویس رایگان در همین تاپیک مطرح کنید.
پاسخ : ••••◄ معرفی hubic.com : ارائه 25 گیگابایت فضای اشتراک ابری رایگان از سوی شرکت ovh
خیلی سیستم جالبی داره و واقعا عالی عمل کرده
من رجیستر کردم و خیلی راحت از روی سرور اوبونتو فایل هارو جابجا کردم
جالبه که مثل همیشه ovh در انجمنش هم راه ارتباطی گذاشته
دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708 ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .
پاسخ : ••••◄ معرفی hubic.com : ارائه 25 گیگابایت فضای اشتراک ابری رایگان از سوی شرکت ovh
منم عضوش شدم و استفاده کردم.
یه چیزی در حد همون dropbox هست ولی ۱۰ برابر دیسک بیشتری میده.
امکاناتی که دیدم از dropbox بیشتر داره یکی همون قسمت share هست
با قسمت backupesh هنوز کارنکردم ولی واسه کار ما خیلی خوب بود.