سلام
تو ایران هاست اشتراکی ای داریم که همیشه از جدید ترین نسخه های php و phpmyadmin و ... استفاده کنه؟
سلام
تو ایران هاست اشتراکی ای داریم که همیشه از جدید ترین نسخه های php و phpmyadmin و ... استفاده کنه؟
همه کسانی که در این زمینه ( هاست سرور ) فعالیت دارند مرتب اپدیت می کنند
سلام
اینجوری نیست من چند ساله که دارم از سرویس های ایرانی استفاده می کنم. خیلی کم می شه پیدا کرد سرویس هایی رو که حتی php 5.4 روشون نصب باشه چه برسه به 5.5.
خوب این بسته به شرکت میزبان دارد:-ی
- - - Updated - - -
بیشتر cms هایی که در اینترنت یافت می شود بیشتر سعی شده با حد متوسط نوشته باشد که دریافت کننده دچار مشکل نگردد ولی بیشتر دوستان سعی بر اپدیت سرور ها دارند
این یک رفتار غیر حرفه ای هست برای هاست های اشتراکی،
معمولا یک گام عقب تر بودن، ایمن تر هست. این خاص هاست های ایران نیست.
البته کلود لینوکس تا حد زیادی این مشکل را رفع کرده و امکان مدیریت بیشتر را میده اما باز فرق چندانی نداره و بهتره یک گام عقب بود.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
فکر می کنم باشه. باید با شرکتهای هاستینگ تماس بگیرید. فرقی نمیکنه سرور داخل ایران باشه یا نه. بعضی از شرکت ها همیشه آخرین نسخه ها رو نصب می کنند اما همیشه آخرین ها بهترین ها نیستند.
با سلام و عرض ادب
بهترین راه برای داشتن آخرین امکانات و آپدیت نرم افزاری تهیه سرور مجازی یا اختصاصی است.
البته مساله بعدی آن داشتن دانش و تخصص برای کانفینگ سرور می باشد.
معمولا هاست های اشتراکی در داخل و خارج سعی می کنند برنامه هایی را نصب کنند تا کلیه اسکریپتها را پشتیبانی نمایند. به همین خاطر و رعایت مسائل امنیتی با تاخیر به آپدیت نرم افزارهای خود اقدام می کنند.
موفق و پیروز باشید
این ورژن پی اچ پی که فرمودید از 5.4 استفاده نمیکنند تا جایی که من پرسیدم به خاطر مشکلات امنیتی سرور هست و مخصوصا این که حالت ایمن در سرور رو خاموش میکنه که باعث خطر امنیتی میشه
اگر من اشتباه عرض کردم دوستان درستشو بگن همینجا
روی سرور خود ما هم نسخه پی اچ پی 5.3 میباشد
با سلام
نسخه php 5.4 به دلیل مشکل امنیتی روی سرورها نصب نمی شوند به همین علت از نسخه 5.5 یا 5.3 استفاده می شود.
مستندات نسخه php 5.4 را بررسی نمایید.
موفق و پیروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)