سلام
درسته امکاناتش خوبه اما با ایرانی ها مشکل دارن .
دامنه چیز خطرناکیه از دست رفتن فقط چند تا دامنه می تونه یک شرکت میزبانی رو نابود کنه به نظر من خدا را باید شکر کنیم که سر دامنه دایرکتی رو داریم
DirectI
Estdomains
Enom
OnlineNic
سلام
درسته امکاناتش خوبه اما با ایرانی ها مشکل دارن .
دامنه چیز خطرناکیه از دست رفتن فقط چند تا دامنه می تونه یک شرکت میزبانی رو نابود کنه به نظر من خدا را باید شکر کنیم که سر دامنه دایرکتی رو داریم
ارائه راه حل های جامع میزبانی وب و خدمات دیتاسنتر
شرکت نگاه روشن پارس (سهامی خاص )
اوه اوه بیخیال راست میگید همون دایرکتی بهترهاما با ایرانی ها مشکل دارن .
????
بدون شک باید بگم دایرکت ای بهترین دامین ها رو ارایه می کنه یا اون کنترل پنلش که دیگه واقعا شاهکار کرده
در مورد تحریم این موضوع ها هم اصلا خودشو درگیر مسایل سیاسی نکرده و مشکلی با ایرانیا نداشته
بازم میتونیم نتیجه بگیریم بهترین انتخابه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
متاسفانه direct iدمین ها خودشو گرون کرده
ارزششو داره وقتی میخوابی دامینات یه جا امن باشه و خوب بخوابیمتاسفانه direct iدمین ها خودشو گرون کرده
اگه مدیر icann قیمت دامین رو میکرد 100 دلار برا 1 سال خیلی اوضاع این دامین ها خوب میشد
هرکی از راه میرسه 10 تا دامین ثبت میکنه و پارک میکنه برا فروش
شده یه نوع بیزینس
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
كيفيت عالي اي داره دايركت اي .
من هم از لحاظ کیفیت خدمات و تنوع در سرویس و کلا در یک کلام به خوب بودن سیستم شرکت Enom رو بر بقیه شرکتها ترجیح میدم.
دامینهامو همیشه سعی میکنم در Enom ثبت دیگه مگر در مواقع اضطراری که حسابم خالیه از جاهی دیگه ثبت میکنم که بعد از Enom انتخابام DirectI هست و دامینهایی که برای تشابه اسمی ثبت میشن OnlineNic انتخاب خوبی هست.
البته در این میان شرکت TuCows هم شرکت خوبی هست که کاناداییه و از لحاظ کیفیت خدمات هم در سطح خوبیه.
مایکروسافت هم چندتا دومینش TuCows ثبته :دی
ممنون میشم یکی جواب بده !سلام
میشه شرایط رسلر شدن در tocowsرا بگید؟
????
مگه name.com چشه که اسمشم نیوردید؟ :hat:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)