با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز
من دبیر یک منطقه ی محروم در سیستان و بلوچستان هستم .
مشکلی دارم که نتونستم کامل حلش کنم :
1- من روی لپ تاپم یک ومپ سرور نصب کردم و روی ومپ سرور یک نرم افزار آزمون آنلاین نصب کردم .
2- یک روتربرد میکروتیک مدل RB951G-2HnD دارم با نسخه ی سیستم v7.8 و لایسنس 4 .
میخوام دانش آموزانم وقتی با گوشی تلفن به وای فای روتر برد متصل میشن ، بلافاصله و بدون جستجوی آدرس هاست من ، صفحه ی آزمون آنلاین براشون باز بشه تا دانش آموزی به مشکل بر نخوره .
کارهایی که قبلا در لپ تاپ و ومپ سرور انجام دادم :
من قبلا تنظیمات داخل ومپ رو انجام دادم و نام دامنه test.ir رو به لوکال هاست دادم و با جستجوی اون در لپ تاپ ، سایت آزمون آنلاین بالا میاد .
کارهایی که در میکروتیک انجام دادم :
راهکار1 : یک پورت فوروارد درست کردم و الآن وقتی کاربر به میکروتیک متصل میشه ، میتونه با جستجوی آدرس یا زدن آی پی لپ تاپ من 192.168.88.22 وارد آزمون آنلاین بشه ولی میخوام دانش آموزان بدون بهانه وارد آزمون بشن و تعدادشون هم زیاد هست . اگه مشکل بخورن و خودم بخوام براشون وارد بشم ، زمان آزمون تمام میشه .
راهکار2- یک هات اسپات ساختم و سعی کردم در قسمت dns name آدرس test.ir را وارد کنم تا بعد از وارد شدن به هات اسپات به اون صفحه ارجاع بشن ولی فایده ای نداره و نام خود صفحه ی لاگین test.ir میشه .
سعی کردم یک لینگ در خود صفحه ی لاگین بگذارم تا با کلیک روی اون در صفحه ی لاگین که با ورود کاربر باز میشه وارد اون بشن و سخت نباشه ولی تا وارد هات اسپات نشن ، باز نمیشه . وقتی وارد هات اسپات میشن هم صفحه ی لاگین محو میشه و نمیتونن واردش بشن .
سعی کردم در قسمت Walled Garden IP List هات اسپات آی پی لپ تاپم را وارد کنم تا بدون لاگین بتونن با فشردن لینک روی صفحه ی لاگین هات اسپات وارد سایت من در ومپ سرور بشن ولی باز هم وارد نمیشه و خطا میده . شاید تنظیمات Walled Garden IP List را اشتباه زدم .
بعد از چند روز هنوز به راه حلی نرسیدم . اگه دوستان کسی راه حلی داره لطفا راهنمایی بفرمایید .
سپاسگزارم