عرض سلام و احترام.
نیاز به یک سامانه پیامکی داشتم که ارسال پیامک، به بلک لیست رو انجام بده.
فقط توجه داشته باشید که راهکار ارسال به بلک لیست نمیخوام از طریق اعتبارسنجی و ساخت الگو باشه. چون حقیقتا برای تبلیغ میخواستم.
نیاز به یک سامانه پیامکی داشتم که ارسال پیامک، به بلک لیست رو انجام بده.
فقط توجه داشته باشید که راهکار ارسال به بلک لیست نمیخوام از طریق اعتبارسنجی و ساخت الگو باشه. چون حقیقتا برای تبلیغ میخواستم.
ملی پیامک را پیشهاد میکنم
طراحی سایت و سئو
با ایجاد یه الگوی اعتبار سنجی، این مشکل حل میشه ولی بدرد ارسال پیام تبلیغاتی نمیخوره. یکسری پیامک های تبلیغاتی برای این ایوند و ایسمینار برای خط من که فقط خدماتیش فعال هست ارسال میشه. ظاهرا بقول شما این سرویس ها فقط دست برخی از پروژه ها قرار میگیره.
ویرایش توسط demonvictor : May 13th, 2023 در ساعت 16:19
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
سلام
در سامانه پیامک مکس امکان ارال تبلیغات به بلکلیست نیز فراهم میباشد. یکی از پنلها را تهیه کرده و سپس از داخل پنل تیکت ارسال کنید: درخواست خط سامانتل عمومی
خط مخصوص ارسال تبلیغات به بلکلیست بهتون ارائه میشه (توجه کنید حدود 5 درصد بکلیست رو نمیتونه ارسال کنه)
MaxSMS
مکث اس ام اس خط خدماتي عمومي
نمايندگي پنل اس ام اس با امکان ارسال بلکلیست
تلفن: 91300036-021
ارسال پیامک به بلک لیست به قصد تبلیغات فکر نمیکنم دیگه شدنی باشه. من پیشنهادم ارسال انبوه پیام به واتساپ هست که باز شدنی تر هست و با بلاک شدن شماره امکان ارسال با شماره جدید هم وجود داره. هر چند کلا با روش تبلیغاتی اسپم گونه موافق نیستم و فکر میکنم روشی نیست که افراد رو متقاعد به خرید کنه.
مکث اس ام اس خط خدماتي عمومي
نمايندگي پنل اس ام اس با امکان ارسال بلکلیست
تلفن: 91300036-021
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)