-
October 20th, 2023, 19:18
عضو انجمن
تدریس خصوصی برای پوزیشن BackendDeveloper ( تضمین بازگشت وجه)
عرض سلام و احترام
دوستانی که تمایل دارن، وارد حوزه ی طراحیسایت بشن و بعنوان بکنددولوپر، آینده شغلی داشته باشن، من به شکل خصوصی، باشون کار میکنم و زبانبرنامهنویسی بیس مون هم پایتون هست.
در طول این مدت، شما تمام مهارت های جانبی که نیازمنده سازمان ها هستش، مثل گیت، داکر، نواسکیوال، کلاسترینگ، لینوکس و... رو هم مسلط میشید.
منتهی دقت کنید که شروع یک برنامهی آموزشی، نیازمند سوال و صحبت مفصلی هستش که درون این تاپیک، نمیشه بهش پرداخت. درصورتی که میخوایید در مورد مکان آموزش، زمانش، هزینش و هر موضوعی در رابطه با محتوای این تاپیک، باهم صحبتی داشته باشیم، شماره تماست رو ارسال کن.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
October 20th, 2023 19:18
# ADS
-
October 22nd, 2023, 12:53
عضو انجمن
پاسخ : تدریس خصوصی برای پوزیشن BackendDeveloper ( تضمین بازگشت وجه)
دوستان، لطفا بابت یادگیری طراحی قالب جهت whmcs شماره تماس ارسال نکنید.
ضمن اینکه متاسفانه، بازار هاستینگ هم بشدت حرفه ای شده و اگه میخوایید در این حوزه، همچنان فعالیت کنید، از whm باید بکشید بیرون.
الآن گردش مالی هایی که در این حوزه وجود داره، مربوط به افراد غیرحرفهای و غالبا کارآموز های شرکت های نرمافزاری هستش.
تقریبا اکثر پروژه های طراحی سایت، داخل شرکت های طراحی سایت هم، توسط افرادی داره انجام میشه که از طریق آگهیهای کارآموزی ثبت شده در سایت دیوار، وارد مجموعه شدن، داره انجام میشه.( Wordpress )
اگر بفکر مهاجرت هم هستید، با whm، زیاد شانسی ندارید. سعی کنید یک کاری یادبگیرید.
حالا بگذریم. لطفا در رابطه با یادگیری طراحی قالب، شماره تماس ارسال نکنید. تشکر
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-