-
December 16th, 2013, 13:15
عضو جدید
پرسش درباره ی Hyper-v و نصب فایل ISO
درود!
جدا از Hyper-v که بصورت Role در ویندوز وجود داره,بطور جداگانه هم هست و میشه دانلودش کرد. البته فایل بسیار بزرگیه (یک گیگ و خورده ای)
و اگر اشتباه نکنم در فرمت ISO هستش.
پرسش من اینه که:
1.Hyper-v رو فقط میتونیم روی سرور خام نصب کنیم؟نمیشه اونو مثل بقیه نرم افزارها روی یه سیستم عامل دیگه مثلا ویندوز سرور نصب کرد؟
2.اگر جواب اینه که میتونیم اونو توی ویندوز سرور نصب کنیم,باید فایلو بصورت exe. پیدا کنم دیگه؟یا نه همون ISO رو هم میشه یه کاریش کرد؟
سپاسگزارم
-
تعداد تشکر ها از Meistero به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013 13:15
# ADS
-
December 17th, 2013, 14:26
عضو جدید
پاسخ : پرسش درباره ی Hyper-v و نصب فایل ISO
بابا اینم یه جوابی بدین !
-
تعداد تشکر ها از Meistero به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
Meistero
درود!
جدا از Hyper-v که بصورت Role در ویندوز وجود داره,بطور جداگانه هم هست و میشه دانلودش کرد. البته فایل بسیار بزرگیه (یک گیگ و خورده ای)
و اگر اشتباه نکنم در فرمت ISO هستش.
پرسش من اینه که:
1.Hyper-v رو فقط میتونیم روی سرور خام نصب کنیم؟نمیشه اونو مثل بقیه نرم افزارها روی یه سیستم عامل دیگه مثلا ویندوز سرور نصب کرد؟
2.اگر جواب اینه که میتونیم اونو توی ویندوز سرور نصب کنیم,باید فایلو بصورت exe. پیدا کنم دیگه؟یا نه همون ISO رو هم میشه یه کاریش کرد؟
سپاسگزارم
سلام تا جایی که من میدونم و شنیدم میگن رو win 8 هم میشه نصبش کرد
-
تعداد تشکر ها از iwpanel به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2014, 10:42
سلام دوستان
من هایپر وی رو به صورت وسیع استفاده کردم و البته اول همه ی جوانبش رو سنجیدم بعد سیستم رو بردم زیر بار
هایپر وی توی فیچرهای ویندوز 8.1 وجود داره و شما میتونید به راحتی اونو فعال و استفاده کنید
ولی این سیستم مجازی ساز به درد استفاده روی سیستم شخصی (مثل Workstation شرکت vmware) نمیخوره!!!
برای استفاده روی سرور و برای سناریو های ختص میخوره و باید اول جوانب کار سنجیده بشه بعدا استفاده بشه
RootNet
-
تعداد تشکر ها از RootNet به دلیل پست مفید