-
October 3rd, 2012, 01:27
کولو در leaseweb و yesuphost
سلام
میخوام در yesuphost یا leaseweb کولو کنم
میدونم برای کولو کردن باید هزینه پهنای باند و برق بدم ولی نیاز به راهنمایی بیشتر دارم برای میزبانی وب لینوکس و هاست دانلود نیاز دارم
هزینه؟
برای کولو leaseweb خوبه یا yesuphost ؟
منظور از رک چیه؟
منظور از سرویس های ابری چیه؟
ویرایش توسط afshinaz : October 3rd, 2012 در ساعت 01:48
-
تعداد تشکر ها از afshinaz به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012 01:27
# ADS
-
October 3rd, 2012, 10:50
پاسخ : کولو در leaseweb و yesuphost
من بهتون این دیتا سنتر رو توصیه میکنم
مدیریت کاملا ایرانی هست و پشتیبانی قوی
آفرهای ویژه کولوکیشن در دیتاسنتر Synaptica
-
تعداد تشکر ها ازmehdi.gh به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 12:00
نوشته اصلی توسط
afshinaz
سلام
میخوام در yesuphost یا leaseweb کولو کنم
میدونم برای کولو کردن باید هزینه پهنای باند و برق بدم ولی نیاز به راهنمایی بیشتر دارم برای میزبانی وب لینوکس و هاست دانلود نیاز دارم
هزینه؟
برای کولو leaseweb خوبه یا yesuphost ؟
منظور از رک چیه؟
منظور از سرویس های ابری چیه؟
کو لو دوست من دانش فنی بیشتری نسبت به دریافت سرور اختصاصی نیاز داره شما با سرور اختصاصی هم میتونید نیازتون رو رفع کنید البته یکی از مزایای کولو بالا بردن اعتبار خودتون در دیتاسنتر هست. باز دوستان راهنمایی بکنن ما هم استفاده میکنیم.
نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
Synaptica قابل مقایسه با yesuphost نیست دوست من چه برسد به leaseweb من سروری نداشتم ولی همین مشخصاتی که میشه از سرچ در نت و مشخصات فنی و نحوه عملکردشون به دست اورد مشخص هست leaseweb که دوستان فروشنده میگن با ایران مشکل داره ولی yesuphost واقعا مناسب هست هم مشخصات هم با ایرانیها مشکلی نداره حداقل ندیدم فروشنده ایی مطرح بکنه.
-
تعداد تشکر ها از mahdi2009 به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 12:10
ممنون ترجیحا leaseweb یا yesup میخوام
-
-
October 3rd, 2012, 14:15
Yesup , اما تحقیق کنید نحوه ارسال سخت افزار چطور هست.
پورت واقعا عالی داره yesup که عالی برای هاست دانلود..!
خودش هم پروایدر نت/آی پی هست.
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 15:10
شما در مورد هزینه ها چیزی نمیدونید
-
-
October 3rd, 2012, 15:15
عضو انجمن
با توجه به اینکه جدیدا کانادا هم ایران رو تحریم کرده، باید در کار کردن با دیتاسنترهای کانادایی هم مراقب باشید ...
ضمنا وقتی دیتاسنتری بالای 90% ترافیکش رو از HE و Cogent میگیره (که از ارزان ترین ارائه دهنده های پهنای باند دنیا هستند)، نمیدونم چطوری میشه که پورتش خوب میشه (شاید خوب باشه، اما ممکنه مشکلاتی هم پیش بیاره که قابل پیشبینی نباشند)
AS22923 TransitCust4 ICG Communications, an ICG Telecom Group Co. 161 Inverness Drive West Englewood, CO 80112 - robtex
در مورد Leaseweb هم با توجه به قیمت هایی که ارائه میده، مطمئن نیستم بصرفه باشه یا نه (گاهی اوقات ممکنه اجاره سرور از کولو کردنش بصرفه تر باشه)
بهتره بیشتر تحقیق کنید و بعد تصمیم بگیرید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 15:27
hostdl با leaseweb , yesuphost کار میکنه
برای اجاره سرور یا کولو قطعا از شخصی که در خارج از ایران هست استفاده می کنم
-
-
October 3rd, 2012, 18:17
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
RezaFH
با توجه به اینکه جدیدا کانادا هم ایران رو تحریم کرده، باید در کار کردن با دیتاسنترهای کانادایی هم مراقب باشید ...
ضمنا وقتی دیتاسنتری بالای 90% ترافیکش رو از HE و Cogent میگیره (که از ارزان ترین ارائه دهنده های پهنای باند دنیا هستند)، نمیدونم چطوری میشه که پورتش خوب میشه (شاید خوب باشه، اما ممکنه مشکلاتی هم پیش بیاره که قابل پیشبینی نباشند)
AS22923 TransitCust4 ICG Communications, an ICG Telecom Group Co. 161 Inverness Drive West Englewood, CO 80112 - robtex
در مورد Leaseweb هم با توجه به قیمت هایی که ارائه میده، مطمئن نیستم بصرفه باشه یا نه (گاهی اوقات ممکنه اجاره سرور از کولو کردنش بصرفه تر باشه)
بهتره بیشتر تحقیق کنید و بعد تصمیم بگیرید
موفق باشید
ترجیح میدم در این بحث وارد نشم جرا که بعد تبلیغاتی پیدا میکنه.
ولی صرفا جهت آموزش عرض میکنم.
سایت هایی مثل robtex از routing object ها برای معرفی peering استفاده میکنند حتی اگر peering با carrier ذکر شده وجود خارجی نداشته باشه. این حکایت تست سرعت از طریق دانلود فایل هست.
-
تعداد تشکر ها از Hostpolis به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 18:26
عضو انجمن
در ضمن در مورد peering ها و کیفیت carrier که دوستان اشاره کرده بودن این رنکینگ همین الان هست از تعداد peering با asn های دیگه که شاخص footprint رو نشون میده: (ای پی نسخه 4)
1- cogent
2- level3
3- hurricane
4- AT&T
5- Level3 (Global Crossing)
در مورد قیمت در حجم هایی که مثلا ما خرید میکنیم قیمت level3 با Cogent خیلی فرق نمیکنه. کیفیت پهنای باند صرفا مربوط به اینکه از کجا اینترنت میگیرید نیست.
-
تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید