-
July 29th, 2020, 23:25
مشکل در شبکه kvm
سلام
دوستا عزیز سرور مجازی سازی kvm هست
ولی نمی دونم از شبکه ی kvm یا دیتاسنتر هتزنر (دوستانی که سرور از دیتاسنتر هتزنر دارن آیا مشکل در کانفینگ MTProto دارند یا نه ... ؟)
مشکل این که کانفینگ به خوبی انجام میشه و MTProto فعال میشه ولی به سرور MTProto وصل نمیشه تلگرام
تصویر 1: این یعنی MTProto فعال
T1.PNG
تصویر 2 ولی وقتی روی MTProto کلیک می کنم برای فعال سازی فقط می چرخه و وصل نمیشه
T2.PNG
الان نمی دونم مشکل از چی چون از 2 رنج آی پی تست کردم ولی بازم همین مشکل داره پورت عوض کردم بازم همین مشکل داره
لطفا راهنمی کنید بایید چکار کنم مشکل حل بشه
ممنون
-
-
July 29th, 2020 23:25
# ADS
-
July 30th, 2020, 14:36
پاسخ : مشکل در شبکه kvm
نوشته اصلی توسط
jalalid
سلام
ولی نمی دونم از شبکه ی kvm یا دیتاسنتر هتزنر (دوستانی که سرور از دیتاسنتر هتزنر دارن آیا مشکل در کانفینگ mtproto دارند یا نه ... ؟)
مشکل این که کانفینگ به خوبی انجام میشه و mtproto فعال میشه ولی به سرور mtproto وصل نمیشه تلگرام
تصویر 1: این یعنی mtproto فعال
T1.PNG
تصویر 2 ولی وقتی روی mtproto کلیک می کنم برای فعال سازی فقط می چرخه و وصل نمیشه
T2.PNG
الان نمی دونم مشکل از چی چون از 2 رنج آی پی تست کردم ولی بازم همین مشکل داره پورت عوض کردم بازم همین مشکل داره
ممنون
سلام ،
مشکل از kvm نیست.
-
-
July 30th, 2020, 15:06
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
jalalid
سلام
ولی نمی دونم از شبکه ی kvm یا دیتاسنتر هتزنر (دوستانی که سرور از دیتاسنتر هتزنر دارن آیا مشکل در کانفینگ MTProto دارند یا نه ... ؟)
مشکل این که کانفینگ به خوبی انجام میشه و MTProto فعال میشه ولی به سرور MTProto وصل نمیشه تلگرام
تصویر 1: این یعنی MTProto فعال
T1.PNG
تصویر 2 ولی وقتی روی MTProto کلیک می کنم برای فعال سازی فقط می چرخه و وصل نمیشه
T2.PNG
ممنون
فایروال خاموش کردید؟
مشکل از kvm نیستش
mt معمولا بعد نصب تو بعضی اینترنت ها جواب نمیده مثل آسیاتک ولی روی دیتای گوشی اوکیه
شما فایروال رو چک کنید .
-
-
July 30th, 2020, 16:30
بله فایروال خاموش هست
و نکته اینجای که سرور قبلی هلند با مجازی سازی vmware بوده و به راحتی روی آن سرو کانفینگ شد و وصل میشه
حالا نمی دونم از سرور های هتزنر یا مشکل از چیز دیگه چون توی تلگرام پینگ میده و اوکی ولی وقتی کلیک می کنم وصل نمیشه
ویرایش توسط jalalid : July 30th, 2020 در ساعت 16:31
-
-
August 1st, 2020, 01:23
دوستان ی که سرور دیتاسنتر هتزنر دارن مشکل MTProto دارین یا نه ممنون میشم جواب بدید
با تشکر
-
-
August 1st, 2020, 01:31
عضو انجمن
سلام
تل نت بزنید ببینید پورت سرور باز هست یا خیر و دسترسی بهش از بیرون دارید یا نه.
از سایت های اینترنتی که پورت چک می کنند هم کمک بگیرید شاید از خارج به پورت شما دسترسی باشه اما از ایران نباشه
-
-
August 2nd, 2020, 01:17
تست کردم هیچ مشکلی نداره و باز نمی دونم سرور آلمان یا نه کسی جواب نمیده فقط برای فروش و ...... همه جواب گو هستن !!!!!
-
-
August 5th, 2020, 11:38
اگه با چیزشکن هم تست کنید بازم وصل نمیشه؟ یعنی ip ایران نباشه
-