سلاگيم سرور دارم كالاف ديوتي ويندوز 2003 چي كار كنم كه attack نشم
هي منو attack ميكنند يكي يك روشه بگه بدرد بخور كه به گيم سرور و سرور مجازي اسيب نرسونه
سلاگيم سرور دارم كالاف ديوتي ويندوز 2003 چي كار كنم كه attack نشم
هي منو attack ميكنند يكي يك روشه بگه بدرد بخور كه به گيم سرور و سرور مجازي اسيب نرسونه
منظورتون اینه که مورد DoS واقع می شید؟
بله
- سرورتان را مونیتور کنید و آی پی های مهاجم را پیدا کنید.
-یک فایروال خوب نصب کنید و آی پی های حمله کننده رو بلوکه کنید. اگر لینوکس دارید iptables این کار را برایتان انجام می دهد.
- آی پی های حمله کننده رو به هاستینگ تان بدهید و از او بخواهید که در سطح شبکه آنها را بلوکه کند.
درود سرور داخلی دارید یا خارجی ؟ در صورتی که داخلی هست میتوانید بر بستر اینترانت قرار دهید و همچنین تمام ایپی ها را به جز ایران ببندید! اگر خارجی هست بهترین گزینه ساتفاده از سرورهایی که فایروال سخت افزاری دارند هست به دلیل اینکه هرچقدر هم فایروال قوی باشد باز فشار قابل توجهی به شبکه سرور وارد شده ه باعث از دست رس خارج شدن آن میشود!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
عجب مگه میشه من وی پی اس خودم رو از طریق پنل خاموش کردم چک هم کردم ریموت بالا نمی یومد بعد بعد چند ساعت دیگه نگاه میکنم 100 گیگ ترافیکم از بین رفته بود
باید مونیتور کنید تا بفهمید از کجاست
جای این تاپیک در تالار سرور اختصاصی است. این تالار مختص بحث های مربوط به colo است.
دوست عزیز
برای اینکه از شر این همه اتک و ... خلاص بشی من بهت پیشنهاد میدم CDN بگیری و دیگه از این مشکلات رها بشی
برای خرید CDN Content Delivery Network ( CDN ) || ReadyMakers ® Technologies
بهترین راه واسه راه اندازی گیم سرور بستر اینترانت هست دوست عزیز !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)