سلام خدمت همه عزیزان
چند روزی هست که در رول پورت اسکنی که برای فایروال میکروتیک نوشته شده پکت ارسال میشه
از کجا میشه فهمید این همه حجم ورودی بخاطر چی هستش و این مورد رو برطرف کرد
عکس هم ضمیمه شد
firewall.png
سلام خدمت همه عزیزان
چند روزی هست که در رول پورت اسکنی که برای فایروال میکروتیک نوشته شده پکت ارسال میشه
از کجا میشه فهمید این همه حجم ورودی بخاطر چی هستش و این مورد رو برطرف کرد
عکس هم ضمیمه شد
firewall.png
سلام
ممکن دیداس یا اتکی روی سرور باشه
البته عدد 100 هزار تا عجیب نمی تونه باشه
بعضی رول های روی میکروتیک های ما تا 200 میلیارد پکت را هم داره هندل می کنه در طی یک ماه
ممنون از پاسخ شما
مدل روتر من 951G-2HnD هستش و دارای ای پی استاتیک هستش تا دیروز ظهر همچین خبری نبود از غروب شروع شد و تا الان هم ادامه داره از جایی نمیشه رویت کرد که این درخواست ها از چه مبدایی داره ارسال میشه ؟
با سلام
torch گرفتین ببینید روی چه پورتی هست ؟
-----------------------
مرجع تخصصی فروش سرور های گیم در ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی | سرور میکروتیک تحویل آنی
شماره همراه : 09101969056 | تلفن گویا : 02191035408 | Gameserver.ir
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
چطوری باید torch گرفت ؟؟
حتما تیک port هم بزنید .
-----------------------
مرجع تخصصی فروش سرور های گیم در ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی | سرور میکروتیک تحویل آنی
شماره همراه : 09101969056 | تلفن گویا : 02191035408 | Gameserver.ir
تشکر از همه دوستان
الان سناریو شبکه من 2 تا اینترنت داره
که با استفاده از mangle
من به ای پی های خاص دسترسی استفاده از هر کدوم از اینترنت ها رو دادم ولی مشکلی دارم اینه
192.168.30.0/24 از اینترنت A استفاده میکنه
192.168.10.0/24 از اینترنت B استفاده میکنه
وقتی همه رنج ها به اینترنت A وصل هستن درون شبکه داخلی به همه سیستم ها میشه ریموت زد ولی وقتی یکی از ای پی ها به شبکه B وصل میشه دیگه نمیشه به اون ایپی درون شبکه داخلی ریموت زد برای حل این مشکل باید چیکار کنم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)