-
مشکل ssl کلود فلر با دامنه ir
سلام دوستان من سایتم که دامنه ملی ir هست کلود فلر ست کردم ولی اخیرا از طرف برخی کاربران به دستم ایمیل رسیده که سایت براشون باز نمیشه
اطلاع دقیقی دراین زمینه دارید که ایا ssl کلود فلر که رایگان هست برای دامنه های ir چرا با برخی از ای اس پی های داخل کشور باز نمیشه؟
اگه اطلاع درستی داشتین به ماهم خبر بدید
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از amir198 به دلیل پست مفید
-
May 3rd, 2021 22:05
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل ssl کلود فلر با دامنه ir
سلام
از ssl خود هاستتون استفاده کنید. کلادفلیر با برخی isp های ما مشکل داره یا بهتر بگم اینترنت های کاربران به سمت کلادفلیر و ssl اون مشکل داره گاهی اوقات که این مشکل رخ میده
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
منظورتون اینه کلود فلر رو غیر فعال کنم؟
یا اینکه تو کلود فلر از ssl خود هاست استفاده کنم؟
-
-
عضو انجمن
بزارید رو حالت flexible کلادفلیر رو و از ssl خود هاست استفاده کنید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
سلام. احتمالا دسترسیتون محدود شدهف یعنی در تنظیمات هاست یه سری ازآیپی کاربران رو ریجکت میکنه. به هاستتون بگید تا درست کنه. هاستتون چیه؟ ایران هاست، پارس پک...؟ من با دامنه ی .ir رو هاست ایران هاست بودم و این مشکل رو داشتم و فهمیدم که دسترسیم برای افرادی که از *****شکن استفاده میکنن محدود شده وبه پشتیبانی گفتم اوکی شد
موفق باشید
-
-
از بخش SSL گواهینامه SSL رو روی Flexible قرار بدین
-
-
August 23rd, 2021, 12:21
سلام این مشکل در موزیلا بود که حل شده الان روی تعداد کثیری از سایت هایی که روی کلود بودن تست شد
-
-
February 20th, 2022, 20:33
این مشکل هفته های پیش اخیرا باز پیش اومده بود ولی دو روزه حل شد فک کنم مشکل از اینترنت باشه ربطی به ssl نداره
چت روم فارسی میهن چت
-