پاسخ : فروش وب سایت معروف لوکس وی پی اس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
لطفا در امد و تعداد سرویس های فعال را برای بنده هم ارسال کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loox2music
سایت به صورت فوری با قیمت 1 میلیون به فروش میرسد
سلام ، لطفاً پیام خصوصیاتونو خالی کنید
و میزان درامد ماهیانه + هزینه و اطلاعات تکمیلی رو ارسال کنید !
در صورتی که تمایل به انتقال یوزر های سرور مجازی داشتید با ما در ارتباط باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loox2music
پ.خ شد
سلام قیمت نهایی سایتتون رو اعلام کنید مایل به خرید هستم.
درامد ها
مشتریان فعال
تعداد سرورها
رو نیز اعلام کنید.
منتظر پاسخ شما هستم...
سلام،لطفا اثبات درآمد و اطلاعات تکمیلی را ارسال کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mp3Songs.ir
سلام،لطفا اثبات درآمد و اطلاعات تکمیلی را ارسال کنید.
پ.خ شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
سلام قیمت نهایی سایتتون رو اعلام کنید مایل به خرید هستم.
درامد ها
مشتریان فعال
تعداد سرورها
رو نیز اعلام کنید.
منتظر پاسخ شما هستم...
درآمد فعلا با هزینه ها برابر است . اما تضمین این که یک ماه روی سایت کار کنید از این رو به اون رو بشه رو میدم
حدود 50 تا مشتری هاست
حدود 15 تا مشتری سرور
حدود 5 تا ریسلر
قیمت پیشنهادیتون رو بگید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
در صورتی که تمایل به انتقال یوزر های سرور مجازی داشتید با ما در ارتباط باشید.
بله تماس بگیرید : 09135942634
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.tahriri
من از شما سرویس دارم و الان 5 روزه که پایینه. اگر می خواید جمع کنید مشکلی نیست بگید زودتر که من بک آپ هام رو بگیرم. اما اینطوری که تیکت جواب ندید و تلفن جواب ندید بیشتر شبیه مجرم ها میشید و مجبور می کنید که مثل مجرما هم باهاتون برخورد بشه. پس هرچه سریعتر با من تماس بگیرید... 09194870461
- - - Updated - - -
من از شما سرویس دارم و الان 5 روزه که پایینه. اگر می خواید جمع کنید مشکلی نیست بگید زودتر که من بک آپ هام رو بگیرم. اما اینطوری که تیکت جواب ندید و تلفن جواب ندید بیشتر شبیه مجرم ها میشید و مجبور می کنید که مثل مجرما هم باهاتون برخورد بشه. پس هرچه سریعتر با من تماس بگیرید... 09194870461
هیچ موقع نبوده که ما تلفن مشتری رو جواب ندیم . تلفن شما جواب داده شده و اسناد و مدارکش هم موجود هست . توی تیکت هم گفتیم منتظر بمانید . چون سایت میخواد واگذار بشه . سرور تمدید نشده که یا مشتری ها واگذار بشن یا خریدار جدید سرور رو تمدید کنه
سلام من از مشتری های این سایت بودم. 3 هفته است که با کمترین پاسخ گویی همه سرویس های من پایینه و نه جواب می دن و نه پولمو برکی گردونن. با بدترین برخوردهای ممکن. من در حال شکایت از اونها به تمام مراجع مربوطه هستم و در اولین اقدام ای نماد این سایت بلاک خواهد کرد. در صورتی که قصد خرید این سایت را دارید در جریان باشید که در واقع چیزی جز تعدادی مشتری ناراضی و شکایت که نهایتا بعد از پایان سرویس تمدید نخواهند کرد را نخواهید خرید. متاسفانه من این سایت رو یه چند تا از دوستانم هم معرفی کرده بودن که شرمنده همه اونها هم شدم.
- - - Updated - - -
سلام من از مشتری های این سایت بودم. 3 هفته است که با کمترین پاسخ گویی همه سرویس های من پایینه و نه جواب می دن و نه پولمو برکی گردونن. با بدترین برخوردهای ممکن. من در حال شکایت از اونها به تمام مراجع مربوطه هستم و در اولین اقدام ای نماد این سایت بلاک خواهد کرد. در صورتی که قصد خرید این سایت را دارید در جریان باشید که در واقع چیزی جز تعدادی مشتری ناراضی و شکایت که نهایتا بعد از پایان سرویس تمدید نخواهند کرد را نخواهید خرید. متاسفانه من این سایت رو یه چند تا از دوستانم هم معرفی کرده بودن که شرمنده همه اونها هم شدم.
با توجه به پایین بودن حدود سه هفته ای تمام سرویسهای من از سایت looxvps.ir و خسارات فراوان مالی و غیر مالی من از این موضوع و عدم پاسخگویی و پاسخ های بسیار نا مناسب از طرف آقای سید محسن واقعی بنده در حال طرح شکایت به تمام نهاد های ذی ربط از ایشان هستم. امیدوارم این مشکلات برای شما اتفاق نیافتد.