باسلام.
در پست اول قیمت فروش زده شده است / 5 میلیون تومان .
- - - Updated - - -
باسلام در صورتیکه خریدار واقعی هستید از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید راه ارتباطی نیز در خصوصی برای شما ارسال خواهد شد .
نمایش نسخه قابل چاپ
پ.خ شد .
باسلام.
اگر ماهیانه 2 میلیون تومان سود خالص داشته باشیم مطمئنا سایت رو بالای 15 میلیون میفروختیم.اگر خریدار واقعی هستید از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید تا اطلاعات مربوطه بذای شما ارسال گردد.
- - - Updated - - -
لطفا دوباره تاپیک و عنوان رو مطالعه بفرمایید.
- - - Updated - - -
ممنون از شرکت در تاپیک / مطمئنا به همین صورت هست که در پست اول ذکر شده است .
از این خبرام نیست ممئن باشید با این قیمت نمیتونید بفروشید سایت های ارزنده تر از مواردی که شما ذکر کردیید رو با قیمت پایینتری خریداری کردیم قیمت دستمون هست
پاسخ منو ندادید !نقل قول:
با سلام
لطفا اطلاعات را از جمله آدرس سایت و مدارک برای من ارسال کنید . در صورت تایید ازتون میخرم
با تشکر
باسلام.
پاسخ خدمت شما ارسال گردید.
- - - Updated - - -
خدمت شما نیز ارسال گردید
- - - Updated - - -
باسلام.
شما شخصی را پیدا کنید که سایت هاستینگی داشته باشد و ماهانه 2 میلیون تومان سود خالص را دارا باشد و همچنین با قیمت 5 میلیون تومان بفروشد / بنده به شما 10 میلیون تومان بعنوان شیرینی خواهم داد .
---
برخی از دوستان تصورشان بر این هست که سایتی که روز و شب به نوعی 24 ساعته روی آن وقت گذاشته شده است را باید به صورت رایگان به آنها واگذار کرد / برخی هم تصورات جالب دیگری دارند که باید به حال جامعه وبمستری کشورمان واقعا گریست .
دوستان عزیز واقعا شما برای سایتی که چند سال زحمت بکشید و به درآمد برسونید حالا اصلا 1000 تومان تا 10 میلیون در ماه در آمد داشته باشه ، حاضرید به رایگان و یا با هزینه پایین به فروش بگذارید ؟ !
مسلما خیر
-----
پس دوست عزیزی که با خیال راحت میفرمایید این سایت با این تعداد مشتری و آن هم از نوع ورودی گوگل و آن هم از نوع 90 درصد مشتریان ثابت / لطفا هر آنچه را که برای خود نمیخواهید برای دیگران هم نخواهید /
شما هم همچین سایتی داشتید 100% بالاتر از قیمتی که ما تعیین کردیم برای فروش آن قرار میدادید .
----
لطفا اگر مشتری نیستید پس از ارسال درخواست و نظر خود داری بفرمایید .
نفرمایید که مشتریان رو به صورت رایگان انتقال بدیدی : اگر قرار بود به صورت رایگان انتقال بدیم مسلما می دانستیم عنوان تاپیک و متن تاپیک رو چه متنی درج کنیم.
نفرمایید فلان قیمت مناسب تر است : زیرا شما فروشنده نیستید ، فروشنده ما هستیم و به صلاح خودمان و با توجه به در نظر گرفتم برخی معیار ها قیمت گذاری میکنیم ، خریدار محترم هم در صورتیکه مایل باشد اقدام به خرید میکند و آشنا به این امور می باشد .
در نهایت :
لطفا خریدار واقعی فقط پیام بدهد .
باتشکر از همه دوستان
- - - Updated - - -
خدمت شما نیز ارسال انجام گردید.
- - - Updated - - -
خدمتتون ارسال گردید
دوست عزیز اگر منظورتون من هستم باید بگم شما پیش پیش هزینه از مشتریا گرفتید
ریسلری هم داشتید پس هزینه ی زیادی هم ماهیانه نمیدید
در ضمن شاید مشتری شما فقط به شما اعتماد داره و نمیخواد منتقل بشه
اگر من گفتم مشتریان رو رایگان میزبانی میکنم
دلیلش فقط حمایت از مشتری شما بود نه خود شما
شما که از مشتری سود خودتونو کردید الانم سایت رو میفروشید و دوباره سود میکنید
اون مشتری هست که...
دوست عزیز به نظرم ادامه ندیم بحث رو شما به کارتون ادامه بدید ایشالا بفروشید
به هر حال مشخصاتی که برای ما نفرستادید که ببینیم وضعیت سایت و در آمد چقدر هست اما نظرتون تغییر کرد و کمتر خواستید بدید میتونیم با هم مذاکره کنیم