یعنی چی با 600 مشترک رفت هوا؟؟ مگه میشه؟
الان وضعیت بازار خوبه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی چی با 600 مشترک رفت هوا؟؟ مگه میشه؟
الان وضعیت بازار خوبه؟
دوستان من دوتا سوال مبتدیانه دارم ....
این دیتاسنتر هایی که ریسلر میدن مثلاً نوشتن دومین آنلیمیت منظورشون اینه که هرچندتا دومین مثلاً com. یا هر چیز دیگه ایی رو میتونم بینهایت بسازم؟؟
سوال دوم , دیگه توی این سایتهای whois مثلاً نوشتن از تاریخ فلان تا تاریخ فلان این دامین اعتبار داره و مثلاً نوشته از کجا ثبت کرده مثلاً ns.mydomain.com بجای mydomain سایته منو که بهش هاست دادم مینویسه دیگه درسته؟ ولی من توی demo های نه cpanel ونه directadmin همچین قسمتی ندیدم که تاریخ ثبت و انقضا رو بده
ممنون میشم جواب این دوتا سوال منو بدید....
جواب قسمت اول:
شما میتونین بی نهایت دومین رو با اون هاستی که تهیه میکنی میزبانی کنی نه اینکه بی نهایت دومین رو ایجاد کنین
جواب سوال دوم رو هم بلدم اما نمیدونم چطوری بگم که شما متوجه بشین
به سایر دوستان واگذار میکنم ..
سلام
خدمت شما بگم که دامنه و هاست دو چیز مجزا از هم هستند
اون تاریخ اعتبار مربوط به دامین میشه و سی پنل و دایرکت ادمین هم مربوط به هاست
اون تاریخ رو در پنل دامنه میتونین ببینید
یک سایت از دو قسمت تشکیل میشه.
اسم
سرور
....
اسم که مشخصه؛ مثلا webhostingtalk.ir یک اسم هست که به اون میگن دامین! دامین هم به صورت سالانه یا چندین ساله میتونه ثبت بشه که شما اون تاریخ رو توی whois هر دامنه میبینید.
سرور هم یک کامپیوتر هست که اطلاعات سایت از قبیل نرم افزارهای مدیریت محتوا و فایل هایی که برای دانلود میذارید و ... روی اون قرار میگیره . که با کنترل پنل های مختلفی میتونه مدیریت بشه . از جمله cpanel - directadmin و ...
اینکه میفرمایید ns.domain.com به شرطی میتونید دامنه خودتون رو بذارید که درخواست dns اختصاصی به سرویس دهندتون بدید. برای ریسلر معمولا dnsاختصاصی میدن. اگر هم سرور داشته باشید خودتون باید بسازید.
اون که میگید نوشته دامنه نامحدود منظور این است که میتونید نامحدود دامنه به سرور وصل کنید تا از یک سرور برای چندین دامنه استفاده کنید.
فکر کنم ساده ترین حالت ممکن توضیح دادم. موفق باشید.
ممنونم از جواب دوستان
من از کجا باید لایسنس ثبت دامنه بخرم که خودم ثبتش کنم اینارو میخوام org com ir info net biz یعنی خودم بهشون اعتبار بدم و مثلاً از فلان تاریخ تا فلان تاریخ....
دوست من اگه یه تاپیک جدا باز کنید و سوال هاتونو توش مطرح کنید بهتره..
اینطوری این تاپیک هم از موضوع اصلیش منحرف نمیشه
http://resellerclub.com از اینجا میتونید نمایندگی بگیرید.
در ضمن درباره این موارد به دفعات زیاد بحث شده. لطف کنید یه چرخی تو انجمن بزنید به اطلاعات زیادی میرسید.