2 فایل پیوست
عدم بالا آمدن سایت پس از انتقال به CloudFlare
سلام سایت مدپوش به آدرس (modeposh.com) وقتی به کلودفلر انتقال دادم دیگه برام باز نمیشه نمی دونم به تنظیمات کلودفلر ارتباط داره یا ف.ی.ل.ت.ر.ینگ ایران ! چون اولش اوکی بود چند ساعت که میگذره انگار از طرف ایران بلاک میشه! پینگ میگیرم اوکی هست. با اینترنت موبایل و adsl تست کردم مشکل وجود داره و در ایران باز نمیشه اما با ای پی خارج بدون مشکل باز میشه!!! کسی تجربه ای در این زمینه داره؟؟؟؟
تصویر پنل کلودفلر:
فایل پیوست 38990
tracert هم گرفتم اوکی بود:
فایل پیوست 38991
رفع مشکل:
ssl کلودفلر جدیدا روی اینترنت ایران جواب نمیده و دچار اختلال میشه برای کاربران داخلی پس حتما باید غیر فعال باشد.
پاسخ : عدم بالا آمدن سایت پس از انتقال به CloudFlare
کلودفلر مشکلی نداره
فکر کنم مشکل شما به ssl مربوط باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jime
کلودفلر مشکلی نداره
فکر کنم مشکل شما به ssl مربوط باشه
ssl خود کلودفلر هست ... اگر مربوط به اونه چرا با ای پی خارج باز میشه!؟ ولی در حال حاضر گاهی اوقات یهو باز میشه با کلی لودینگ کردن و خیلی طول می کشه اما 99 درصد مواقع باز نمیشه از ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
سلام سایت مدپوش به آدرس (
modeposh.com) وقتی به کلودفلر انتقال دادم دیگه برام باز نمیشه نمی دونم به تنظیمات کلودفلر ارتباط داره یا ف.ی.ل.ت.ر.ینگ ایران ! چون اولش اوکی بود چند ساعت که میگذره انگار از طرف ایران بلاک میشه! پینگ میگیرم اوکی هست. با اینترنت موبایل و adsl تست کردم مشکل وجود داره و در ایران باز نمیشه اما با ای پی خارج بدون مشکل باز میشه!!! کسی تجربه ای در این زمینه داره؟؟؟؟
تصویر پنل کلودفلر:
فایل پیوست 38990
tracert هم گرفتم اوکی بود:
فایل پیوست 38991
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...4&goto=newpost
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
ممنون خوندم یعنی هر کسی روی کلود فلر هم هست این مشکل وجود داره؟! راه حلش چیه ؟ بهشون ایمیل بزنیم؟
ما هم این مشکل رو داشتیم
اگه درست یادم بیاد باید گزینه ssl روی کلود رو غیر فعال کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
ssl خود کلودفلر هست ... اگر مربوط به اونه چرا با ای پی خارج باز میشه!؟ ولی در حال حاضر گاهی اوقات یهو باز میشه با کلی لودینگ کردن و خیلی طول می کشه اما 99 درصد مواقع باز نمیشه از ایران
غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه
https://blog.talahost.com/1395/10/%D...F%D9%86-https/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jime
بله وقتی کلا ssl کلود فلر رو off می زارم درست میشه ولی من نیاز به ssl دارم حتی هاست خودم هم ssl داره نمیشه طوری تنظیم کرد که حداقل روی ssl هاست خودم باز بشه یا مشکل رفع بشه خیلی تنظیمات مربوط به ssl داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
بله وقتی کلا ssl کلود فلر رو off می زارم درست میشه ولی من نیاز به ssl دارم حتی هاست خودم هم ssl داره نمیشه طوری تنظیم کرد که حداقل روی ssl هاست خودم باز بشه یا مشکل رفع بشه خیلی تنظیمات مربوط به ssl داره
هاست اصلیتون چی هست سی پنل؟
3 فایل پیوست